Coronamaatregelen

Sierhekwerk

Uw ervaren sierhekwerk specialist

Onze sierhekwerk ontwerpers zijn weer voor het beste gegaan. In ons uitgebreide assortiment aan sierhekwerken en poorten hebben ze vormgeving, met oog voor detail, toegepast op de moderne en klassiek hekwerken.

Stijl en duurzaamheid staan centraal in ons productieproces. Of u nu kiest voor een klassiek sierhekwerk of een moderne sierhekwerk, kwaliteit is ons uitgangspunt. De ijzeren sierhekken van De Wit Hekwerken zijn perfect als duurzame afscheiding van uw voortuin of achtertuin! Om een doorgang te creëren kunt u gaan voor een bijpassende sierpoort.

Onze sierhekwerk specialisten staan klaar voor u

Al onze sierhekken worden ontworpen door onze ervaren ontwerpers. Deze ontwerpen worden daarna in onze eigen werkplaats in Dodewaard op maat geproduceerd voor onze klanten. Omdat wij altijd maatwerk leveren, dragen wij zorg voor de perfecte toepassing van uw hekwerk. Voor dit grote voordeel hoeft u niets extra’s te betalen; de prijs verandert niet. Gratis maatwerk noemen wij dat! Omdat wij alles in eigen beheer vervaardigen, kunnen wij snel schakelen en zonder problemen al uw sierhekwerk wensen doorvoeren in uw perfecte sierhek. Heeft u een eigen ontwerp of misschien heeft u ooit wel ergens een mooi ontwerp gezien? Vertel het onze adviseurs en zij zullen samen met u de perfecte oplossing bieden.

Duurzaam de voordeligste sierhekwerken

Een sierhekwerk voor uw tuin van De Wit Hekwerken is misschien niet de allergoedkoopste, maar als u een duurzaam hekwerk koopt, heeft u hier uw leven lang plezier van . Onze sierhekken zijn duurzaam omdat wij niet besparen op materialen of verzink en poedercoating. Wij gebruiken hoogwaardige materialen, van het staalwerk tot aan het beton. Doordat wij vasthouden aan dit principe zijn wij al meer dan 30 jaar een van de grootste sierhekwerkproducenten van Nederland. Uiteindelijk bent u dus goedkoper uit.

Een sierhekwerk bestel je niet zomaar. Daar gaan een aantal ideeën aan vooraf. Wij helpen u graag om deze ideeën om te zetten in een duurzaam hekwerk. Een hekwerk is pas een succes, wanneer het de perfecte stijl, pasvorm en levensduur heeft. Bij De Wit Hekwerken staan wij al meer dan 30 jaar voor hekwerken van absolute topkwaliteit in combinatie met de juiste prijs.

Sierhekwerk is maatwerk

De sierhekwerken die u bij De Wit Hekwerken bestelt, worden op maat gemaakt. Op deze manier kunnen wij aan ieders behoefte voldoen. Het gewenste sierhekwerk wordt speciaal voor u ontwikkeld. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar als u advies of hulp wenst bij het maken van de juiste keuze. Omdat wij altijd persoonlijk en kosteloos bij u thuis komen inmeten, dragen wij zorg voor de perfecte pasvorm.

Sierhekwerken zijn in diverse hoogtes te maken. Als u een hoog sierhek zoekt, passen wij uiteraard de materiaaldikte, de dikte van de palen en kokers hierop aan. Op deze manier kunnen wij de vereiste kwaliteit garanderen. Ieder ornament, krul of sierpunt kan door u bepaald worden, waardoor u uw sierhekwerken geheel naar eigen smaak samenstelt.

Waarom kiezen voor een sierhekwerk van De Wit Hekwerken?

  • U stelt uw eigen sierhekwerk samen en bepaalt zelf welk ornament, spijl en paalkop u wilt;
  • Doordat alles in eigen beheer is, biedt De Wit Hekwerken u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Kosteloos bij u thuis opmeten, waardoor het altijd past en er geen “pasvakjes ”ontstaan;
  • Ervaren en klantvriendelijk personeel die de tijd voor u neemt.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button