Sierhekwerken

Wilt u uw terrein nog een upgrade geven? Dan is sierhekwerk dé perfecte optie! Wij hebben een breed assortiment aan mooi vormgegeven sierhekwerken en poorten. Op deze manier zit altijd wel een model bij dat bij zowel u als uw huis past. Houdt u van een wat modernere stijl? Dan hebben wij dit zeker voor u in petto. Als u toch liever voor een klassieke stijl gaat, dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

De Wit Hekwerken is van alle markten thuis. Kwaliteit, design en duurzaamheid staan bij ons centraal. De ijzeren sierhekken zijn perfect als duurzame afscheiding van uw voor- en achtertuin! Wilt u niet alleen uw tuin afscheiden, maar ook uw oprit? Bekijk dan ook eens onze sierpoorten. Wilt u in ieder geval uw tuin afscheiden en komt de sierpoort misschien later? Lees dan nog even verder!

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
Maak een afspraak

Ons sierhekwerk ontworpen en geproduceerd door specialisten

Ons sierhekwerk wordt eerst op maat ontworpen door onze ervaren specialisten. Vervolgens wordt het in onze eigen fabriek in Dodewaard geproduceerd. Hierdoor zullen al uw wensen voor uw sierhek vervuld worden. Als u een eigen ontwerp heeft, dan kunnen wij u daar verder in adviseren en uw idee perfectioneren!

Wilt u weten hoe wij in onze fabriek te werk gaan? Of hoe onze verschillende modellen en dergelijke er daadwerkelijk uitzien? Kom dan langs in onze fabriek! We hebben hier een showtuin met verschillende sierhekwerken. Daarnaast kunt u ook een rondleiding krijgen. Uw sierhekwerk zal bij ons dus altijd op maat gemaakt zijn. Wij zorgen voor de perfecte toepassing hiervan. U hoeft dus nooit extra voor te betalen voor het maatwerk.

Wat houdt maatwerk in?

‘Maatwerk’ is een term die door veel verschillende sierhek bedrijven vaak wordt gebruikt. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Sierhekwerk op maat betekent dat u vrij bent ik het kiezen van de gewenste hoogte en de breedte hiervan. Met deze maten gaan onze ontwerpers aan de slag om de sierhekken te ontwerpen. Hier komt het echte stukje maatwerk om de hoek kijken. Zij zorgen ervoor dat de vakverdeling overal gelijk is zodat er geen passtukken nodig zijn aan het eind van de sierhek lijn. Daarnaast berekenen ze de exacte spijlverdeling aan de hand van de vakmaten. Zo heeft iedere breedte een eigen spijlmaat. Dit is over het algemeen millimeterwerk. Dit zal u met het blote oog waarschijnlijk niet eens zien. Maar op deze manier zorgen wij ervoor dat alle vakken en spijlen er gelijk uitzien. Dat is pas écht sierhekwerk op maat!

Duurzaam de voordeligste sierhekwerken

Een sierhekwerk voor de juiste prijs, dat spreekt natuurlijk voor zich. Maar is het wel duurzaam? Wij zien de aankoop van een sierhekwerk als een eenmalige investering. Hier heeft u misschien wel de rest van uw leven profijt van. Onze sierhekken hebben een bijzonder lange levensduur omdat wij niet besparen op materialen. Wij gebruiken hoogwaardige materialen, van het staalwerk tot aan het beton. Daarnaast zal het verzinken en poedercoaten ook zorgvuldig gedaan worden. Hier wordt ook zeker niet op bespaard. Omdat wij ons hier altijd aan hebben gehouden zijn wij al meer dan 30 jaar een van de grootste sierhekwerk producenten van Nederland. Wij leveren topkwaliteit met de juiste prijs kwaliteitverhouding.

Op zoek naar een mooie inrijpoort of hekwerk? We staan u graag met deskundig advies te woord.
Kevin

Sierhekwerk in de tuin

Iedere tuin heeft zijn eigen uitstraling en afmetingen. Woont u in een hoekwoning, tussenwoning of vrijstaande woning? Voor iedere tuin hebben wij de juiste oplossing. Het is vooral belangrijk om te kijken naar de stijl van de tuin en de woning. We zullen kijken welk model hier het beste bij past. Een sierhekwerk in een voortuin moet namelijk een toevoeging zijn aan uw woning. Het moet zeker niet in de weg staan!

De juiste hoogte voor een sierhekwerk in een voortuin is een belangrijke keuze die gemaakt moet worden. De hoogte van een sierhek in een tuin hangt vaak af van de volgende punten:

  1. De grootte van de tuin;
  2. De hoogte van de woning;
  3. De afstand van de sierhek lijn tot aan de woning;
  4. De veiligheidswensen van de klant.

Twijfelt u over de juiste hoogte? Dan hebben wij nog een tip! Loop eens een rondje door een wijk. Let eens op de verschillende sierhekken die bij andere woningen staan. Dan ziet u in het echt wat de hoogte van een sierhek doet met de gehele uitstraling.

De juiste stijl voor een sierhekwerk in een voortuin is ook een belangrijk onderwerp. Kiest u voor verticale spijlen of gaat u liever voor horizontale spijlen? De stijl van het sierhek wordt vaak gebaseerd op de stijl van de woning. Door de hoogte en het model op elkaar af te stemmen zorgen we voor een passend geheel. De woning, uw tuin en het sierhek als eenheid in het aangezicht hierop.

Wat kost een sierhekwerk?

Een van de belangrijkste vragen, wat kost een sierhekwerk nou eigenlijk? De prijs is afhankelijk van de grootte van het project, het gekozen model sierhek en de gewenste afmetingen. Om u toch een beeld te geven van de mogelijke prijzen; De gemiddelde sierhekwerk prijzen variëren van € 170,00 per meter tot € 300,00 per meter. In het hogere segment variëren de sierhekwerk prijzen van € 300,00 tot € 600,00 per meter. De prijzen zijn exclusief montage.

Wat maakt een sierhek duur of goedkoop?

Het eenvoudige antwoord: Hoge kwaliteit met een lange levensduur maakt onze prijs. Wij zien een sierhek als een kwalitatief hoogwaardig product dat een lange levensduur moet hebben. Of de aanschaf van een sierhekwerk nu duur of goedkoop is, het blijft een investering. Daarom vinden wij het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Een sierhek dat na 10 jaar wegroest is natuurlijk een verkeerde investering. Wij hebben vele projecten in Nederland staan die al meer dan 30 jaar bij onze klanten in de tuin staan met nog geen enkele roestplek. Weeg de investering af tegen de levensduur van het product, alleen dan kunt u de juiste keuze maken.