Sierhekwerk

Uw ervaren sierhekwerk specialist

Onze sierhekwerk ontwerpers zijn weer voor het beste gegaan. In onze uitgebreide assortiment sierhekwerken hebben ze vormgeving, met oog voor detail, tot een nieuw niveau gebracht. Schoonheid en duurzaamheid staan centraal in ons productieproces. Of u nou kiest voor een klassiek sierhekwerk of een moderne variant: Kwaliteit staat voorop. De ijzeren of houten sierhekken zijn ideaal in de tuin, of dit nou de voortuin of de achtertuin is!

Al onze sierhekken worden ontworpen door onze ervaren designers. Deze ontwerpen worden daarna in onze eigen werkplaats in Dodewaard op maat geproduceerd voor onze klanten. Omdat wij altijd maatwerk leveren, zult u ook nooit een pas vak terugzien in onze sierhekwerken. En voor dit grote voordeel hoeft niets extra’s te betalen; de prijs verandert niet. Gratis maatwerk noemen wij dat! Omdat wij alles in eigen beheer vervaardigen kunnen wij snel schakelen en zonder problemen al uw sierhekwerk wensen doorvoeren in uw perfecte sierhek. Heeft u verzoeken of misschien heeft u ooit wel ergens een mooi ontwerp gezien? Vertel het onze hekwerk adviseurs en zij zullen u begeleiden naar een maatwerk hekwerk.

Duurzaam de voordeligste sierhekwerken

Een sierhekwerk van De Wit Hekwerken is misschien niet de allergoedkoopste, maar als u zo’n duurzaam hekwerk koopt, heeft u hier uw leven lang plezier van in de tuin. Dit komt omdat wij niet besparen op kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen, van het staalwerk tot aan het beton. Doordat wij vasthouden aan dit principe zijn wij al meer dan 30 jaar een van de grootste sierhekwerk producenten van Nederland. Dus alles bij elkaar opgeteld bent u onderaan de streep zomaar goedkoper uit dan dat u zou denken.

Een sierhekwerk bestel je niet zomaar. Daar gaan een aantal ideeën aan vooraf. Wij helpen u graag om deze ideeën om te zetten in een duurzaam hekwerk. Want een hekwerk is pas een succes wanneer het de perfecte stijl, pasvorm en levensduur heeft.

Bij De Wit Hekwerken staan wij al meer dan 30 jaar voor hekwerken van absolute topkwaliteit in combinatie met de juiste prijs. Dit zult merkt u op de dag dat wij het hekwerk komen plaatsen, maar wat misschien nog wel belangrijker is. Na vele jaren weet u zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

De sierhekwerken die u bij De Wit Hekwerken besteld worden op maat gemaakt. Op deze manier kunnen wij aan ieders behoefte voldoen. Het gewenste sierhekwerk wordt voor speciaal voor u ontwikkeld. Uiteraard staan onze medewerkers klaar als u advies of hulp wenst bij het maken van uw keuze. Omdat wij altijd persoonlijk en kosteloos bij u thuis komen inmeten, passen de sierhekwerken altijd.

Sierhekwerken zijn in diverse hoogtes te maken. Als u een hoog sierhek zoekt dan passen wij uiteraard de materiaaldikte en de dikte van de palen en kokers eropaan om u de kwaliteit te garanderen die het hekwerk vereist. Ieder ornament, krul of sierpunt kan door u bepaald worden, waardoor u uw sierhekwerken geheel naar eigen smaak samenstelt.

Waarom een sierhekwerk van De Wit Hekwerken?

  • U stelt uw eigen sierhekwerk samen en bepaalt zelf welk ornament, spijl en paalkop u wilt;
  • Doordat alles in eigen beheer is, bied De Wit Hekwerken u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Kosteloos bij u thuis opmeten, waardoor het altijd past en er geen “pasvakjes ”ontstaan;
  • Ervaren en klantvriendelijk personeel die de tijd voor u neemt.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button