Draaipoorten

De mooiste draaipoorten koopt u bij De Wit Hekwerken! Wij ontwerpen onze hekwerken volledig zelf. Vervolgens produceren wij deze ook in onze eigen fabriek. Alles wordt dus op een specialistische wijze uitgevoerd. Dit maakt het ook goed mogelijk om uw draaipoort volledig op maat te laten ontwerpen en produceren! Bij ons kun je terecht voor allerlei vormen en maten. Stel uw eigen poort dus direct samen met de accessoires die u eraan toe wilt voegen. Wilt u er liever een op maat laten maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

Mogelijkheden voor draaipoorten bij De Wit Hekwerken

Bij De Wit Hekwerken heeft u ontzettend veel mogelijkheden om uw draaipoort samen te stellen. Allereerst is het design van uw poort natuurlijk belangrijk. Voor sommigen is dit zelfs de belangrijkste factor van het hele hekwerk. Maar ook de accessoires zijn een belangrijke factor. Zo kiezen velen er bijvoorbeeld voor om de draaipoort te automatiseren. Wanneer u thuiskomt kunt u met één klik op de knop vanuit uw auto de poort al openen.

Voor ieder persoon is het belang van iedere specificatie erg afwisselend. En daar hebben wij goed rekening mee gehouden in ons assortiment!

Enkele en dubbele draaipoorten

U heeft de keuze voor een enkele draaipoort, maar ook voor een dubbele draaipoort. Deze keuze is geheel afhankelijk van uw wensen. Wanneer u de draaipoort op uw oprit wilt laten plaatsen, dan is de dubbele poort het meest praktisch. Daarnaast oogt dit ook vaak een stuk mooier.

Enkele poorten worden over het algemeen gebruikt als looppoort. Deze poorten zijn namelijk over het algemeen niet heel groot. Hier zou een dubbele poort in veel gevallen huis een stuk onpraktischer zijn. Je hoeft er namelijk alleen te voet doorheen. Hiervoor is geen ontzettend groot hek nodig. Uiteindelijk hangt het helemaal af van hoe u het gaat gebruiken en wat u het mooiste vindt.

Elektrische draaipoorten

Het voordeel van een elektrische draaipoort is dat u hem van een afstand kunt openen. Op een hele regenachtige dag is dit bijvoorbeeld ideaal. Met een klik op de knop kunt u de poort openen en vervolgens weer sluiten.

Het is niet nodig om een volledig nieuwe poort te laten installeren met een draaimotor wanneer u al een poort heeft staan. In dit geval kunnen de specialisten van De Wit Hekwerken ook gewoon bij u langskomen om de draaimotor te installeren. Ook hiervoor heeft u verschillende opties. Niet alleen in motoren, maar ook of u de motor ondergronds of bovengronds laat aanleggen. Ondergronds is vaak een stuk mooier, maar ook duurder. De grond moet namelijk uitgegraven worden en de werkzaamheden zijn ietwat ingewikkelder. 

Daarnaast moet de omgeving het bovengronds ook wel toelaten om de motor aan de draaipoort te installeren. In veel gevallen is dat wel mogelijk, maar in sommige gevallen ook niet. Dan moet u wel kiezen voor een ondergrondse installatie.

Mogelijke accessoires

Een draaimotor is al een accessoire waar u uit kunt kiezen. Echter zijn er nog diverse andere mogelijkheden! U heeft de keuze uit het volgende:

  • Diverse grootten van de palen aan de zijkant van de draaipoort
  • Toegangscontrole voor extra beveiliging
  • Brievenbus
  • Inbouwverlichting
  • Opbouwverlichting
  • Huisnummer vermelding

Prijs draaipoorten

De prijs van uw draaipoort ligt gemiddeld tussen de €5000 en €12.000. Dit is geheel afhankelijk van de extra’s die u eraan toe wilt voegen. De kosten van meeste poorten zonder extra’s liggen rond de €7000. We hebben enkele voordeligere opties. Maar wanneer u kiest voor alle bovengenoemde accessoires, dan zal de prijs al snel tussen de €10.000 en €12.000 liggen.

Wilt u de poort door onze specialisten laten plaatsen? Dan rekenen wij geen kosten voor het inmeten van uw tuin, oprit of andere locatie waar u de draaipoort wilt plaatsen. Voor de werkzaamheden die wij voor u zullen uitvoeren worden daarbij nog kosten in rekening gebracht. Wilt u hier graag een duidelijk overzicht van? Vraag dan gerust een offerte aan! Wij zullen de totale prijs dan voor u op maat in kaart brengen.

Bestel uw draaipoort vandaag nog!

Weet u precies wat voor draaipoort u wilt? Bestel deze dan direct! U kunt uw eigen draaipoort hier gemakkelijk samenstellen met de accessoires die u wilt. Geef ook aan of u het door de specialisten van De Wit Hekwerken wilt laten installeren. In dit geval zullen wij u een op maat offerte toesturen van de totale kosten. Hier staat ook uitgebreid in waar de prijs uit is opgebouwd. Heeft u hulp nodig bij uw keuze of heeft u vragen? Neem dan direct contact op met onze experts. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend!