Coronamaatregelen

Sierpoort Orion

Sierpoort Orion

Sierpoort model Orion kenmerkt zich door zijn strakke design en strakke uitstraling. Het staalwerk van het model Orion is robuuster uitgevoerd dan de klassiekere sierpoorten. Dit komt omdat het van origine een industriële poort is die vaak wordt toegepast bij bedrijfspanden. Het simpele en strakke design werd als snel erg geliefd in de particuliere markt, met als resultaat dat de poort tegenwoordig ook bij vele particulieren woningen staat. De robuuste uitstraling met zijn strakke vormgeving maakt dat het model Orion een zeer geliefd model is met een scherpe prijsstelling.

$image['alt']

Wat kost de poort Orion?

Sierpoort Orion prijzen vanaf € 1.680,00 excl. btw. incl. montage

Omdat sierhekwerk maatwerk is kunnen de sierpoort prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van de poort
  • De grootte van het totale project
  • De opties en toevoegingen
  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

$image['alt']

Wat maakt de poort model Orion uniek?

De toegangspoort model Orion kenmerkt zich door zijn eenvoudige uitstraling, die naadloos past in iedere omgeving. Dit neutrale ontwerp is een goede toevoeging voor zowel een moderne als tijdloze omgeving.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Orion gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Orion behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

$image['alt']

Hoe is de poort model Orion opgebouwd?

De sierpoort model Orion is uitgevoerd met een volledig stalen frame van koker 50×50 mm en spijlen met een diameter van 25 mm of met spijlen vierkant 25×25 mm. De spijlen steken zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button