Coronamaatregelen

Sierpoort Praag

Sierpoort Praag

Sierpoort model Praag

De poort model Praag heeft een tijdloze uitstraling en kan in zowel een klassieke als eigentijdse omgeving geplaatst worden. De poort onderscheidt zich door de unieke sierkrul in het midden van de poort. Deze robuuste krul zorgt voor de unieke uitstraling van de toegangspoort model Praag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met een van onze hekwerkadviseurs of kom langs voor een wandeling door onze showtuin!

$image['alt']

Wat kost de sierpoort model Praag?

Sierpoort Praag prijzen vanaf € 2.500,00 excl. btw
Omdat sierhekwerk maatwerk is kunnen de sierpoort prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van de poort
  • De grootte van het totale project
  • De opties en toevoegingen
  • Bereikbaarheid
  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

$image['alt']

Wat maakt de poort model Praag uniek?

De inrijpoort model Praag onderscheidt zich door de unieke massieve sierkrul in het midden van de poort. Dit prachtige stukje maatwerk zorgt voor een geheel eigen uitstraling. Verder heeft de poort een neutrale uitstraling waardoor hij in zowel een klassieke als tijdloze tuin past.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Praag gemonteerd?

De toegangspoort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de toegangspoort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Praag behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

$image['alt']

Hoe is de poort model Praag opgebouwd?

De sierpoort model Praag is uitgevoerd met een kop-stijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, één extra onderligger en twee bovenliggers van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. De tweede bovenligger eindigt met een exclusieve sierkrul.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button