fbpx

GSM-Module

GSM-Module telefoonopener

Met de GSM-Module van De Wit Hekwerken kunt u uw poort overal vandaan bedienen met uw telefoon. Een groot voordeel van de GSM-Module is het grote bereik. Een traditionele handzender heeft een bereik van circa 100/200 meter maar met een GSM-Module zijn er geen afstandsbeperkingen.

Met de GSM-module van De Wit Hekwerken kunnen er meerdere telefoons aangemeld kunnen worden op de GSM-Module. Dat is bij een woning met meerdere gezinsleden of bij een bedrijfspand erg nuttig. U hoeft dan ook niet voor iedereen een handzender aan te schaffen en de handzender ook niet altijd met u mee te dragen.

Maar dat betekent niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot de poort en de GSM-Module. Bij het in gebruik stellen van de module wordt er 1 beheerder ingesteld die controle heeft over welke nummers toegang hebben. Op deze wijze kunt u gemakkelijk mensen toegang verlenen en net zo gemakkelijk het ook weer ontzeggen.

$image['alt']

Wat verwachten wij van u?

Een GSM-Module heeft een simkaart nodig omdat deze via het GSM-netwerk werkt.

Hiervoor dient u voor aanvang van montage een sim-kaart aan te schaffen waarmee u kunt bellen, sms’en en waar data op staat. (geen prepaid kaart).

U betaald geen extra bel kosten naast het abonnement. 

$image['alt']

Gebeurtenissenregistratie

Gebeurtenissenregistratie:

De GSM-Module heeft een gebeurtenissengeheugen dat belangrijke informatie bijhoudt. Deze informatie kunt u raadplegen wanneer u maar wilt. Zo weet u altijd:

– wanneer een commando werd gegeven
– wie dat commando heeft gegeven
– wie een nieuwe gebruiker heeft toegevoegd.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze sfeervolle Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan