Uw poort bedienen met uw telefoon

Met de GSM-Module van De Wit Hekwerken kunt u uw poort overal vandaan bedienen met uw telefoon. Een groot voordeel van de GSM-Module is het grote bereik. Een traditionele handzender heeft een bereik van circa 100/200 meter, maar met een GSM-Module zijn er geen afstandsbeperkingen.

Hoe werkt het?

Met de GSM-module van De Wit Hekwerken kunnen er meerdere telefoons als poortopener ingesteld worden. Dat is bij een woning met meerdere gezinsleden of bij een bedrijfspand met meerdere werknemers erg handig. Het is dan niet meer nodig om voor meerdere mensen een handzender te kopen. Daarnaast hebben de meeste mensen een telefoon altijd bij zich.

Maar dat betekent niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot de poort en de GSM-Module. Bij het in gebruik stellen van de module wordt er één beheerder ingesteld die controle heeft over welke nummers toegang hebben. Op deze wijze kunt u gemakkelijk mensen toegang verlenen en net zo gemakkelijk het ook weer ontzeggen.

Wat verwachten wij van u?

Een GSM-Module heeft een simkaart nodig omdat deze via het GSM-netwerk werkt. U dient voor aanvang van montage een sim-kaart aan te schaffen waarmee u kunt bellen, sms’en en waar data op staat. (geen prepaid kaart). U betaald geen extra bel kosten naast het abonnement.

Gebeurtenissenregistratie

Gebeurtenissenregistratie: De GSM-Module heeft een gebeurtenissengeheugen dat belangrijke informatie bijhoudt. Deze informatie kunt u raadplegen wanneer u maar wilt. Zo weet u altijd: wanneer een commando werd gegeven, wie dat commando heeft gegeven  en welke tijden de poort is geopend

Het 2G-netwerk stopt, wat betekent dit voor mijn GSM-module?

Diverse mobiele providers zijn in de zomer van 2021 begonnen met het uitfaseren van hun 2G netwerk. Dit heeft gevolgen voor mensen die nog met een 2G GSM-Module of een 2G abonnement werken. Met zo’n toestel of abonnement kunt u niet meer of steeds minder gebruik maken van uw GSM-module.

Wij helpen u graag om dit op te lossen. Via het formulier: stappenplan foutmelding GSM-module kunt u exact zien hoe wij u verder kunnen helpen.