Sfeervolle showtuin

Sfeervolle hekwerk showtuin van De Wit Hekwerken

U heeft alle hekwerk foto’s bekeken, het internet afgestruind en misschien zelfs al een offerte aangevraagd. Toch weet u pas zeker wat u koopt als u het in het echt hebt gezien. Want hoe je het ook went of keert, het kopen van een hekwerk is en blijft een investering. En dat begrijpen wij bij De Wit Hekwerken maar al te goed. Daarom hebben wij een sfeervolle hekwerk tuin aangelegd waar u in alle rust het hekwerk van dichtbij kunt bekijken. Hier krijgt u de antwoorden op al je vragen. Wat voor een type hekwerk past het beste bij mijn wensen en budget? Wat voor een soort slot heb ik nodig of past een elektrische poort beter bij mijn eisen? Is een hekwerk onderhoudsvrij? Ik heb hoogte verschil in mijn perceel, moet ik het grondwerk aanpassen of kan het hekwerk op maat gemaakt worden? Op al deze en alle andere vragen kunt u de antwoorden zelf ervaren, of beantwoord krijgen door één van onze hekwerk adviseurs. Dus kom langs en maak een wandeling door onze showtuin en ervaar het verschil.

$image['alt']

Uw ervaren hekwerk specialist

Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en monteren van alle type hekwerken zijn we thuis in alle stijlen hekwerk. In onze showroom vind je vele type hekwerken waar je goed kunt zien en beleven welke stijl en kleur het beste bij je past.

$image['alt']

Van moderne tot klassieke poorten

De poorten afdeling achterin onze showtuin bevat vele verschillende type toegangspoorten. Van moderne poorten tot de klassieke poorten. Een groot contrast van stijlen om u de juiste indruk te geven zodat u tot het juiste besluit kunt komen. Hier ziet u ook hoe de elektrische poorten worden opgebouwd en hoe de handmatige poorten worden beveiligd.

$image['alt']

De Wit Hekwerken keuzehulp

Wat een keuze! Wij begrijpen dat er veel te kiezen valt tussen al die verschillende stijlen en ornamenten. Daarom helpen wij u graag bij uw keuze voor het perfecte hekwerk. Er zijn vele factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Wat wordt de hoogte van het hekwerk, welke kleur, het type sierornament of toch een strak modern hekwerk. Onze ervaren hekwerk specialisten helpen u graag verder.

$image['alt']

De kleuren keuze

Mintturguoise, Ruinbeige, koolzaadgeel, telemagenta. Het kiezen van een kleur is erg belangrijk voor de uitstraling van een hekwerk. Zeggen de bovengenoemde kleuren u niet zo veel? Geen probleem. In onze showtuin zijn de meest voorkomende kleuren wel te zien. Van de prachtige grijs tinten tot de stoerdere blauwtinten. En niet te vergeten, De RAL kleur 9005 zwart, RAL 6009 groen en natuurlijk het prachtige antiek groen. Kijk en vergelijk in alle rust.

$image['alt']

Wel eens een elektrische poort aandrijving van binnen gezien?

De elektrische aandrijving. Een aankoop die wanneer goed wordt gedaan, geen zorgen mag geven. Er zijn vele verschillende aandrijvingen in de markt met ieder zo zijn eigen verhaal. Wij van De Wit Hekwerken hebben al meer dan 30 jaar ervaring en hebben op basis van deze ervaring gekozen om te werken met het in Duitsland geproduceerde product Tousek. Maar wij kunnen wel zeggen dat we de perfecte prijs kwaliteit aandrijving hebben maar we laten het nog veel liever zien. Kom langs voor een vrijblijvende kijk in onze hekwerk tuin!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button