Coronamaatregelen

Sfeervolle showtuin

Sfeervolle showtuin

Sfeervolle hekwerk showtuin van De Wit Hekwerken

U heeft alle hekwerk foto’s bekeken, het internet afgestruind en misschien zelfs al een offerte aangevraagd. Toch weet u pas zeker wat u koopt, als u het hekwerk in het echt ziet. Een hekwerk aanschaffen blijft een grote investering. Dit begrijpen wij bij De Wit Hekwerken maar al te goed.

Daarom hebben wij een sfeervolle tuin aangelegd waar u in alle rust, alle hekwerken van dichtbij kunt bekijken. Hier krijgt u de antwoorden op al uw vragen. Wat voor een type hekwerk past het beste bij mijn wensen en budget? Wat voor een soort slot heb ik nodig? Past een elektrische poort beter bij mijn eisen? Is een hekwerk onderhoudsvrij? Ik heb hoogte verschil in mijn perceel, moet ik het grondwerk aanpassen of kan het hekwerk op maat gemaakt worden? Op al deze en alle andere vragen kunt u de antwoorden zelf ervaren of beantwoord krijgen door één van onze hekwerkadviseurs. Dus kom langs en maak een wandeling door onze showtuin en ervaar het zelf.

$image['alt']

Uw ervaren hekwerk specialist

Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en monteren van alle type hekwerken zijn we thuis in alle stijlen hekwerk. In onze showroom vindt u vele type hekwerken. Hier kunt u zien en beleven welke stijl en kleur het beste bij u past.

$image['alt']

Van moderne tot klassieke poorten

De poortenafdeling achterin onze showtuin bevat vele verschillende type toegangspoorten. Van moderne poorten tot de klassieke poorten. Een groot contrast van stijlen om u een indruk te geven, zodat u tot het juiste besluit kunt komen.

$image['alt']

De Wit Hekwerken keuzehulp

Wat een keuze! Wij begrijpen dat er veel te kiezen valt tussen al die verschillende stijlen en ornamenten. Daarom helpen wij u graag bij uw keuze voor het perfecte hekwerk. Er zijn vele factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Wat de hoogte wordt van het hekwerk, welke kleur, het type sierornament of een strak modern hekwerk. Onze ervaren hekwerk specialisten helpen u graag verder.

$image['alt']

De kleuren keuze

Mintturguoise, Ruinbeige, koolzaadgeel, telemagenta. Het kiezen van een kleur is erg belangrijk voor de uitstraling van een hekwerk. Zeggen de bovengenoemde kleuren u niet zo veel? Geen probleem. In onze showtuin zijn de meest voorkomende kleuren wel te zien. Van de prachtige grijs tinten tot de stoerdere blauwtinten. En niet te vergeten, de RAL-kleur 9005 zwart, RAL 6009 groen en natuurlijk het prachtige antiek groen.

$image['alt']

Wel eens een elektrische poort aandrijving van binnen gezien?

De elektrische aandrijving. Er zijn vele verschillende aandrijvingen in de markt met ieder zo zijn eigen verhaal. De Wit Hekwerken heeft al meer dan 30 jaar ervaring en heeft op basis van deze ervaring gekozen om te werken met het in Duitsland geproduceerde product Tousek. Wij kunnen wel zeggen dat we de perfecte prijs-kwaliteitverhouding aandrijving hebben, maar we laten het nog veel liever aan u zien. Kom langs voor een wandeling door onze hekwerktuin!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button