E

Een poort die voor privacy zorgt moet aan een aantal dingen voldoen. Een van de belangrijkste vereisten is de stevigheid van de gehele constructie. Een dichte poort vangt veel wind en moet hier tegen bestand zijn.

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en monteren van dichte poorten en hebben de expertise om u een duurzame oplossing te bieden. Daarnaast moet de invulling van de poort privacy geven en tegelijkertijd een fraaie uitstraling. Dit kan op meerdere manieren. Bij de toegangspoort model Matsers is er voor horizontale kokers gekozen die onder een hellingshoek worden geplaatst. Doordat deze kokers overlappen is er geen doorkijk bij de toegangspoort model Matsers. Het is ook mogelijk om een poort te voorzien van een dichte plaat. Er zijn uiteraard vele mogelijkheden. Er kan worden gekozen voor een plaat waar een bepaald motief uit wordt gelaserd of voor een stalen frame met houtvulling. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

dichte toegangspoort 

 

  Bekijk ons assortiment poorten

  Dichte poort voor u op maat gemaakt

  Een dichte poort is een wens die wij steeds vaker krijgen, en dat is goed te begrijpen. Privacy is een steeds belangrijker onderwerp bij het ontwerpen en plaatsen van een toegangspoort of afrastering. Onze ontwerpers houden hier natuurlijk rekening mee. De dichte poorten geven ruimte voor een compleet nieuwe lijn van toegangspoorten.

  Een dichte poort met de perfecte pasvorm

  Onze lijn van dichte poorten worden op maat gemaakt in onze eigen productiehal. Hierdoor kunnen wij een perfecte pasvorm bieden en zijn onze poorten van de juiste kwaliteit. Inmeten, tekenen, produceren en monteren. Dit alles gebeurt bij ons in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij u perfect van dienst zijn.

  Een dichte toegangspoort met de juiste uitstraling

  Een dichte poort is meer dan alleen een praktische oplossing. De ruime keuze aan innoverende nieuwe ontwerpen is groot en zeer divers.  Door de nieuwe technieken zoals het lasersnijden van plaatmateriaal of kokermateriaal is er een compleet nieuwe lijn poorten ontwikkeld die zich onderscheiden in vormgeving, functionaliteit en uitstraling.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld een dichte poort maar wilt u graag advies? Wij helpen u graag verder. Onze ervaren hekwerk specialisten hebben alle kennis om u van dienst te zijn en te helpen met de juiste oplossing. Neem contact op met een van onze specialisten of kom eens langs voor een wandeling door onze showtuin om de dichte poorten van dichtbij te bekijken.