Elektrische schuifpoort

B

Bij De Wit Hekwerken hebben we de elektrische schuifpoort onderverdeeld in twee categorieën. Allereerst hebben we de normale schuifpoorten die wij bij particulieren plaatsen. De andere categorie zijn de industriële schuifpoorten die elektrisch te openen zijn.

Naast de elektrische schuifpoorten vindt u bij ons ook een zeer ruim assortiment aan hekwerk ontwerpen, welke ook nog zijn aan te passen naar eigen wens. In eigenlijk ieder hekwerk kan een schuifpoort met elektrische bediening worden verwerkt. Meer over de elektrische schuifpoort van De Wit Hekwerken leest u hieronder.

Industriële schuifpoort die elektrisch is

Een industriële schuifpoort die elektrisch is, is zeer handig op bijvoorbeeld een bedrijfsterrein waar veel (bouw)verkeer op en af rijdt. Dankzij de elektrische schuifpoort zorgt u voor beveiliging van het terrein zonder dat het werkproces verstoord wordt. De poorten openen en sluiten vloeiend en nemen minimale ruimte in beslag. een veel gekozen industriële schuifpoort die elektrisch is, is het ontwerp met stevige spijlen. Deze poorten hebben een robuust uiterlijk en de schuine spijlen bieden extra bescherming tegen mensen die over willen klimmen. Extra bescherming nodig? Dan kunt u de elektrische schuifpoort laten uitrusten met anti-klimbeveiliging. Het is ook mogelijk om uw schuifpoort met een tijdschakelaar uit te rusten. Hierdoor gaat de schuifpoort elektrisch open en weer dicht op de gewenste tijden en dagen. Uw poort kan gecoat worden in iedere gewenste RAL-kleur zoals uw bedrijfskleur zodat hij helemaal bij uw identiteit past. 

Naast de spijlenpoort is ook de dubbelstaafmat schuifpoort met elektrische bediening een veel gekozen hekwerk. Dit zorgt door de combinatie van stevigheid en duurzaamheid tegen een scherpe prijs. 

Elektrische schuifpoort voor particulieren

De elektrische schuifpoort van De Wit Hekwerken staat voor kwaliteit. Dankzij jarenlange doorontwikkeling van de constructie van onze poorten hebben wij de meest duurzame schuifpoort met elektrische bediening ontwikkeld. Buiten de innovatieve en duurzame constructie zijn de wielen die de poort dragen het belangrijkste onderdeel van de schuifpoort. De poorten worden gedragen door twee wielen-blokken met 18 gelagerde wielen. Wij kunnen een onderhoudsvrije poort garanderen omdat de wielen de poort inwendig dragen. De combinatie van dit alles zorgt dat wij een een fraaie en duurzame elektrische schuifpoort kunnen leveren. Ook na jarenlange weers- en gebruikers invloeden blijft de poort functioneren alsof het de eerste dag is. Heeft u geen ruimte voor een vrijdragende schuifpoort die elektrisch is bedienbaar is? Dan is een railpoort een goede oplossing. Neem contact op voor advies of hulp voor uw elektrische schuifpoort.

Overtuigd geraakt of liever nog wat meer informatie over een elektrische schuifpoort voor bij uw terrein? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showtuin.

    Contact opnemen