W

Wilt u uw dagelijkse routine ook een stukje aangenamer maken? Doe het met een elektrische poort van De Wit Hekwerken. Een elektrische poort biedt naast comfort ook beveiliging voor uw terrein en een mooier aangezicht van uw woning.

Elektrische poort op maat gemaakt

Wilt u uw dagelijkse routine ook een stukje aangenamer maken? Doe het met een elektrische poort van De Wit Hekwerken. Een elektrische poort biedt naast comfort ook beveiliging voor uw terrein en een mooier aangezicht van uw woning, zeker met een moderne schuifpoort of draaipoort.

Met een elektrische poortaandrijving bent u er zeker van dat uw terrein altijd betrouwbaar en veilig is afgesloten. Onze poortaandrijvingen zijn dan ook volledig CE-gekeurd. Dit geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.

  • Professionele inmeting van uw tuin of perceel waardoor al onze sierhekken exact op maat gemaakt worden
  • Wij fabriceren en monteren hekwerken in eigen beheer, dus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid assortiment, grote showroom en jarenlange ervaring
Maak een afspraak

De voordelen van een elektrische poort

Gaat u ook vijf dagen per week met de auto naar uw werk? Hier komt een elektrisch hek goed bij van pas. U zal het hek bijna dagelijks twee keer gebruiken. Als u van huis weg gaat naar uw werk en weer als u terug komt. Dan is het wel zo fijn dat u niet uit de auto hoeft te stappen om het hek te openen, er doorheen te rijden en het hek vervolgens weer te sluiten. Dan hoeft u alleen twee keer op de knop te drukken om het hek te openen. Dit kan via de app op uw mobiel of met een handzender. Zeker in de winter is dit een heerlijk stukje luxe.

Met een elektrische poort heeft u volledige controle over wie uw terrein opkomt. Er zijn verschillende toevoegingen aan een elektrische poort. Hiermee optimaliseer je jouw controle alleen maar verder. Denk aan een intercom met of zonder camera, of een gsm-module met een app waarmee u van waar dan ook ter wereld uw elektrische poort kunt openen.

Dit brengt ons bij de volgende twee voordelen: veiligheid en privacy. Door een intercom met of zonder camera aan het elektrisch hek toe te voegen ,of door de GSM-module toe te passen waardoor u zelf beslist wanneer het hek open en dicht gaat, zorgt u voor extra veiligheid en privacy op uw eigen terrein. Onze poortvergrendeling is ook een fijne toevoeging aan de veiligheid en privacy. Doordat wij stalen massieve poort vergrendelingssystemen gebruiken, heeft onze elektrische poort een bijzonder sterke sluiting die niet zomaar te forceren is.

De juiste toegangscontrole van uw automatische poort

Eerst bepaalt u samen met onze specialisten het ontwerp van de elektrische poort en het type aandrijving. Zodra dit bepaald is, kiezen we het juiste toegangscontrolesysteem. Bij een aandrijving krijgt u standaard twee handzenders. Toch meerdere handzenders nodig, bijvoorbeeld voor uw kinderen? Geen probleem! We kunnen tegen een lage meerprijs altijd zenders bijmaken. Toch gaan we met onze tijd mee en kiest men tegenwoordig steeds vaker voor een GSM-module. Het grootste voordeel hiervan zit in de prijs. Zo investeert u eenmalig in de module, waarna u meerdere personen toe kunt voegen aan het systeem. Hiermee kunnen ook zij de elektrische poort met hun telefoon openen. Kijk wel goed uit aan wie u wel of geen toegang geeft natuurlijk!

Intercom systemen van de elektrische hekwerken

De intercom systemen zijn de laatste jaren sterk ontwikkeld. Voorheen was een intercom een buitenpaneel met een vast binnen paneel waarop u de oproep kon beantwoorden. Tegenwoordig schakelen de intercomsystemen van het elektrische hek door naar uw telefoon, zodat u waar u ook bent de oproep kunt beantwoorden. Of u nou op uw werk bent of in de achtertuin staat, u heeft altijd controle over uw intercomsysteem.

Er zijn twee typen intercom systemen. De een is een intercom systeem met alleen een intercomfunctie. De ander is een intercom systeem met een intercom- en videofunctie. Bij beide systemen is het belangrijk om te kijken hoe de verbinding loopt. Een intercomsysteem op wifi werkt alleen als u bij de poort 100% wifi bereik heeft. Dit is over het algemeen niet het geval. Daarom werken wij voornamelijk met bedrade systemen om u een goed bereik te kunnen garanderen.

Bent u nog niet overtuigd? Hieronder zijn nog meer voordelen en redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  • Wij bieden kwalitatief hoogwaardige Europese producten;

  • Onze producten zijn voorzien van de laatste veiligheidseisen. CE-gekeurd;

  • Onze poorten openen en sluiten met een soft-stop functie, voor extra veiligheid en een langere levensduur;

  • Wij werken enkel met milieubewuste en duurzame producten;

  • Dankzij de interne stop is er geen kolossaal betonnen blok midden op uw oprit;

  • Wij hebben 30 jaar ervaring en werken daardoor efficiënt en nauwkeurig

Bestaande poort elektrisch maken?

Wilt u uw bestaande poort elektrisch maken? Dit is zeker mogelijk! Het gebeurt heel vaak dat klanten opnieuw contact met ons opnemen om het al bestaande hek te automatiseren en er een elektrische poort van te maken. En dat is in vele gevallen een groot voordeel. Doordat bestaande poorten al wat ouder zijn of een bepaald scharniersysteem hebben is het van groot belang om de juiste poort aandrijving te plaatsen. Het is ook mogelijk om uw bestaande poort automatisering te vervangen.

Nederland heeft talloze oudere poorten. Hun stalen constructie kan nog jaren mee. De elektrische aandrijving daarentegen heeft het vaak al begeven. Dit kan meerdere redenen hebben. Het kan komen door ouderdom van de installatie, door een schadegeval of door simpelweg een gebrekkige poort aandrijving. Wij kiezen dan ook graag voor kwaliteit. Onze poort aandrijvingen zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze een bijzonder lange levensduur hebben.

Soort elektrische aandrijving

Onze elektrische poorten worden aangedreven door Brushless aandrijvingen. Roger is een fabrikant van poortautomatiseringen, slagbomen en toegangscontrole. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor details. Zo is ieder gevoelig onderdeel van staal of messing gemaakt in plaats van kunststof. Dat zorgt ervoor dat de elektrische aandrijving een veel langere levensduur heeft dan een elektrische aandrijving waarbij deze onderdelen van kunststof zijn gemaakt. Onze meest toegepaste ondergrondse aandrijving is de Brushless. En onze meest toegepaste bovengrondse aandrijving is de Swing-X. Voor schuifpoorten gebruiken wij de Pull-T. Deze poortaandrijving staat bekend om zijn lange levensduur en storingsvrije eindafslagen.
Als u meer interesse heeft in onze diverse poortaandrijvingen, kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom in Dodewaard. Daar hebben wij de poortaandrijvingen opengesneden, zodat u tot in detail ziet waarmee onze aandrijvingen het verschil maken.

Voor iedere elektrische poort de juiste aandrijving

Het is belangrijk om de juiste poort aandrijving te kiezen. Er zijn nogal wat verschillende poort types waardoor er natuurlijk ook verschillende poort aandrijvingen zijn. Wij gebruiken drie verschillende soorten types. De meest toegepaste poort aandrijving is de ondergrondse poort aandrijving. Deze aandrijving wordt tegen de poort, onder de poortvleugel gemonteerd wat ervoor zorgt dat het mechanische deel bijna niet zichtbaar is.

Naast de ondergrondse aandrijving gebruiken wij ook een lineaire bovengrondse poort aandrijving. Deze poort aandrijving zijn over het algemeen 5 tot 10% voordeliger dan een ondergrondse aandrijving. Het nadeel van deze aandrijvingen is dat ze erg zichtbaar zijn, wat uw elektrische poort een iets minder mooi aanzicht kan geven. Het kan voorkomen dat het simpelweg niet mogelijk is om een ondergrondse aandrijving toe te passen. Dit is bijvoorbeeld het geval op een dijkhelling of wanneer er op een betonnen ondergrond of asfalt ondergronds gemonteerd zou moeten worden. Dan is een ondergrondse aandrijving voor uw elektrisch hek niet mogelijk en moet er wel een andere aandrijving gemonteerd worden.

Als derde optie hebben we ook een knikarm aandrijving. Deze aandrijving wordt veel toegepast bij het automatiseren van poorten die tussen penanten moeten worden gemonteerd. De penanten zijn vaak groot, waardoor het niet mogelijk is om een bovengrondse aandrijving te monteren op een elektrische poort omdat deze simpelweg vastlopen tegen de penanten. De knikarm aandrijving is een mooie oplossing voor deze gevallen. Bij een knikarm aandrijving is het belangrijk om te letten op de kracht van de motor en de toegepaste lagers. Ook hier wordt te vaak gebruik gemaakt van kunststof tandwielen en overbrengingen, waardoor de levensduur flink wordt verkort.

Wij hebben voor wat voor situatie dan ook een passende oplossing. Twijfelt u of uw oprit wel in aanmerking komt voor een elektrische poort? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen met de juiste oplossing komen.

De specialist in elektrische poorten

Bent u nu op zoek naar een elektrische poort met een unieke uitstraling, lange levensduur en voor de juiste prijs? De Wit Hekwerk lost het op. Wij kunnen uw elektrische poort op maat laten ontwerpen, in iedere gewenste stijl.

Daarnaast bieden wij ook sierpoorten, schuifpoorten of industriële poorten. Dus neem zeker een kijkje in ons assortiment! Als u er niet uitkomt of een offerte op zou willen stellen neem dan zeker contact met ons op.

Maak een afspraak
Op zoek naar een mooie inrijpoort of hekwerk? We staan u graag met deskundig advies te woord.
Kevin