fbpx

Elektrische poort

Elektrische poort op maat gemaakt

Wilt u uw leven ook een stukje aangenamer maken? Doe het met een elektrische poort van De Wit Hekwerken. Een elektrische poort biedt veel comfort. Met een elektrische poort aandrijving bent u er zeker van dat de poort altijd goed en veilig sluit en u hoeft bijvoorbeeld bij slecht weer uw auto niet meer uit om de poort te openen en te sluiten. Ook als er visite komt, kunt u de poort vanuit uw huis openen. Naast dit gemak houdt een elektrische poort ook inbrekers buiten de deur. U weet namelijk precies wie er op uw terrein komt en wie het terrein verlaat. Bij De Wit Hekwerken kunt u uw elektrische poort op maat laten ontwerpen. Onze ervaren medewerkers produceren in onze werkplaats uw unieke ontwerp met de grootste precisie. Bij De Wit Hekwerk staat kwaliteit voorop!

Bekijk ons assortiment sierpoorten

 

Elektrische poort

Elektrische poorten met Tousek aandrijvingen

Onze elektrische poorten worden aangedreven door Tousek aandrijvingen. Tousek is een fabrikant van poort automatiseringen, slagbomen en kettingafsluitingen dat zijn producten bouwt met de bekende Duitse degelijkheid. Doordat zij zeer ervaren en gespecialiseerd zijn in elektrische poort aandrijvingen, lopen wij met onze innovatieve producten voor in technologie en duurzaamheid. Over de kwaliteit van de aandrijvingen valt dus zeker niet te twisten. Iets wat perfect aansluit op de visie van De Wit Hekwerken.

Onze elektrische poort automatisering worden onderverdeeld in bovengrondse en ondergrondse aandrijvingen. De Turn-310, een ondergrondse aandrijving, en de Swing-X, een bovengrondse aandrijving, zijn de meest gebruikte poort aandrijvingen. Voor schuifpoorten gebruiken wij de Pull-t. Deze poort aandrijving staat bekend om zijn lange levensduur en storingsvrije eindafslagen. Ook voor extreem zware of bijzondere projecten heeft De Wit Hekwerken uiteraard de juiste oplossing. Wij houden van uitdaging.

elektrische poort

Voordelen van onze elektrische poorten

Waarom kiezen voor een elektrische poort van De Wit Hekwerken:

 • Wij bieden kwalitatief hoogwaardige Europese producten;
 • Onze producten zijn voorzien van de laatste veiligheidseisen. CE-gekeurd;
 • Onze poorten kunt u openen en sluiten met een soft-stop voor extra veiligheid en een langere levensduur;
 • Wij werken enkel met milieubewuste en duurzame producten;
 • Dankzij interne stops geen kolossaal betonnen blok midden op uw oprit;
 • Bestaande poort laten automatiseren? Ook dat is mogelijk!;

De specialist in elektrische poorten

Zoekt u een elektrische poort met een unieke uitstraling, lange levensduur en voor een scherpe prijs? Dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres. Kijk gerust eens verder rond op onze website en ontdek de mogelijkheden. Wat dacht u van onze sierpoorten, schuifpoorten of industriële poorten? Bij De Wit Hekwerken is alles mogelijk. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij adviseren u graag!

Ervaring maakt het verschil

Wij produceren en monteren al meer dan 30 jaar elektrische poorten en hebben alle ervaring om u van dienst te zijn.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze sfeervolle Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

 • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
 • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
 • Zowel met productie als montage direct betrokken;
 • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
 • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan