Elektrische poort

Bekijk het assortiment elektrische poorten

Elektrische poort op maat gemaakt

Wilt u uw dagelijkse routine ook een stukje aangenamer maken? Doe het met een elektrische poort van De Wit Hekwerken. Een elektrische poort biedt naast comfort ook een deel beveiliging. Met een elektrische poort aandrijving bent u er zeker van dat uw terrein altijd betrouwbaar en veilig is afgesloten. Onze poort aandrijvingen zijn dan ook volledig CE-gekeurd.

Bezoek ook eens onze showtuin!

Hekwerk tuin

Een voorbeeld van het grote gemak van een elektrische poort is dat bij slecht weer uw auto niet meer uit hoeft om de poort te openen en te sluiten. Ook als er bezoek komt, kunt u de poort vanuit uw huis openen. Naast dit gemak weert een elektrische poort ook ongewenste bezoekers. U heeft ten alle tijde controle wie er op uw terrein komt en wie het terrein verlaat.

Bij De Wit Hekwerken kunt u uw elektrische poort op maat laten ontwerpen in iedere gewenste stijl. Onze ervaren medewerkers produceren in onze  eigen werkplaats uw unieke ontwerp met de grootste precisie. Bij De Wit Hekwerk staat kwaliteit voorop!

Bekijk ons assortiment sierpoorten

Elektrische poort

Elektrische poorten met Tousek aandrijvingen

Onze elektrische poorten worden aangedreven door Tousek aandrijvingen. Tousek is een Duitse fabrikant van poort automatiseringen, slagbomen en toegangscontrole dat zijn producten bouwt met de bekende Duitse duurzaamheid. Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben met het produceren en monteren van elektrische poorten kunnen wij u in ieder gewenste oplossing van dienst zijn. Onze innovatieve producten onderscheiden zich technologische ontwikkeling  en duurzaamheid. Over de kwaliteit van de aandrijvingen valt dus zeker niet te twisten. Iets wat perfect aansluit op de visie van De Wit Hekwerken. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showtuin waar u de onze producten in het echt kunt zien.

Onze elektrische poort automatisering worden onderverdeeld in bovengrondse en ondergrondse aandrijvingen. De Turn-310, een ondergrondse aandrijving, en de Swing-X, een bovengrondse aandrijving, zijn de meest toegepaste poort aandrijvingen. Voor schuifpoorten gebruiken wij de Pull-t. Deze poort aandrijving staat bekend om zijn lange levensduur en storingsvrije eindafslagen. Ook voor extreem zware of bijzondere projecten heeft De Wit Hekwerken uiteraard de juiste oplossing. Wij houden van uitdaging.

elektrische poort

Voordelen van onze elektrische poorten

Waarom kiezen voor een elektrische poort van De Wit Hekwerken:

 • Wij bieden kwalitatief hoogwaardige Europese producten;
 • Onze producten zijn voorzien van de laatste veiligheidseisen. CE-gekeurd;
 • Onze poorten openen en sluiten met een soft-stop functie voor extra veiligheid en een langere levensduur;
 • Wij werken enkel met milieubewuste en duurzame producten;
 • Dankzij interne stops geen kolossaal betonnen blok midden op uw oprit;
 • Bestaande poort laten automatiseren? Ook dat is mogelijk!;

De specialist in elektrische poorten

Zoekt u een elektrische poort met een unieke uitstraling, lange levensduur en voor de juiste prijs? Dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres. Kijk gerust eens verder rond op onze website en ontdek de mogelijkheden. Wat dacht u van onze sierpoorten, schuifpoorten of industriële poorten? Bij De Wit Hekwerken is alles mogelijk. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij adviseren u graag!

houten poort

Ervaring maakt het verschil

Wij produceren en monteren al meer dan 30 jaar elektrische poorten en hebben alle ervaring om u van dienst te zijn.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

 • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
 • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
 • Zowel met productie als montage direct betrokken;
 • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
 • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button