Sierhekwerk Lissabon met een halve ring

Sierhekwerk model Lissabon met een halve ring

Sierhekwerk model Lissabon met halve ring is een fraai alternatief op de standaard uitvoering van het sierhekwerk Lissabon. Door de halve ring krijgt het hekwerk zowel een tijdloze uitstraling als een klassieke uitstraling. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit fraaie model sierhekwerk? Bel eens met onze specialisten voor een vrijblijvend advies gesprek of kom langs voor een wandeling door onze sierhekwerk showtuin.

$image['alt']

Hoe is het model Lissabon halve-ring opgebouwd?

Sierhekwerk model Lissabon met een halve ring is voorzien van een bovenligger en een onderligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model sierhekwerk steken de spijlen zowel aan de bovenkant als de onderkant door de liggers heen. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt gelast. Tussen de spijlen, op de bovenligger, wordt een halve ring gelast.

$image['alt']

Wat maakt het model Lissabon halve-ring uniek?

Het sierhekwerk model Lissabon onderscheidt zich door de halve ring bovenop de horizontale ligger. De toepassing van dit ornament geeft het hekwerk een speelse uitstraling waardoor het zich onderscheid van de wat strakkere hekwerken.

$image['alt']

Hoe wordt het hekwerk model Lissabon halve-ring gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm in de grond en worden aangestort met 25 kg beton per paal.

$image['alt']

Hoe wordt het hekwerk model Lissabon halve-ring behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button