Sierpoort Gendt

Sierpoort Gendt

Inrijpoort model Gendt is een mooi voorbeeld van een eigentijds ontwerp met veel privacy. Door de hoge dichtheid van de inrijpoort is de doorkijk erg laag en biedt de poort veel privacy. Doordat de poort is voorzien van een brede spijl 80x20mm met een tussenruimte van ± 10mm heeft de inrijpoort model Gendt een rustige uitstraling. Onze poorten zijn maatwerkproducten en zijn op iedere gewenste maat verkrijgbaar. Doordat wij alle poorten in eigen beheer produceren en monteren kunnen wij een perfecte prijs/kwaliteit bieden. Benieuwd naar de inrijpoort model Gendt? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs voor een adviesgesprek.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Gendt opgebouwd?

De inrijpoort model Gendt is uitgevoerd met een volledig frame van koker 50×50 mm en spijlen van koker 80×20 mm. De spijlen worden zowel tegen de bovenligger als tegen de onderligger gelast met een tussenruimte van ± 10mm.

$image['alt']

Wat maakt de poort model Gendt uniek?

De inrijpoort model Gendt onderscheidt zich door zijn strakke vormgeving wat zorgt voor een rustige uitstraling. Door de hoge dichtheid van de poort geeft het model Gendt veel privacy.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Gendt gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Gendt behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button