Coronamaatregelen

Sierpoort Mexico

Sierpoort Mexico

Sierpoort model Mexico

Sierpoort model Mexico is een echte klassieker! Al vanaf 1988, het moment dat De Wit Hekwerken zichzelf onderscheidde met zijn eigen productielijn, is het model Mexico erg geliefd. Het model kenmerkt zich door zijn dubbele rij spijlen, onderin de poort. De enkele boven-ligger zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Bent u benieuwd naar de sierpoort model Mexico? Kom dan eens langs in Dodewaard voor een wandeling door onze showtuin! Hier kunt u in alle rust de toegangspoort model Mexico in het echt aanschouwen.

$image['alt']

Wat kost het model Mexico?

Prijzen vanaf € 2.300,00 excl. btw. incl. montage
Omdat sierhekwerk maatwerk is kunnen de sierpoort prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van de poort
  • De grootte van het totale project
  • De opties en toevoegingen
  • Bereikbaarheid
  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

$image['alt']

Wat maakt de poort model Mexico uniek?

De toegangspoort model Mexico is in vrijwel iedere omgeving toepasbaar. Door zijn neutrale uitstraling komt de poort model Mexico overal tot zijn recht. Een specifiek kenmerk is de enkele bovenligger met de dubbele rij spijlen onderin de poort.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Mexico gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Mexico behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

$image['alt']

Hoe is de poort model Mexico opgebouwd?

De sierpoort model Mexico is uitgevoerd met een kopstijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, één middenligger en één bovenligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model wordt een lage spijl afgewisseld met een hoge spijl, met op de spijlen een smeedijzeren sierpunt gelast.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button