• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort model Mexico

Sierpoort model Mexico is een echte klassieker! Al vanaf 1988, het moment dat De Wit Hekwerken zichzelf onderscheidde met zijn eigen productielijn, is het model Mexico erg geliefd. Het model kenmerkt zich door zijn dubbele rij spijlen, onderin de poort. De enkele boven-ligger zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Bent u benieuwd naar de sierpoort model Mexico? Kom dan eens langs in Dodewaard voor een wandeling door onze showtuin! Hier kunt u in alle rust de toegangspoort model Mexico in het echt aanschouwen.

Wat maakt de poort model Mexico uniek?

De toegangspoort model Mexico is in vrijwel iedere omgeving toepasbaar. Door zijn neutrale uitstraling komt de poort model Mexico overal tot zijn recht. Een specifiek kenmerk is de enkele bovenligger met de dubbele rij spijlen onderin de poort.

Hoe wordt de poort model Mexico gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren. 

Hoe word de poort model Mexico behandeld? 

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Mexico opgebouwd?

De sierpoort model Mexico is uitgevoerd met een kopstijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, één middenligger en één bovenligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model wordt een lage spijl afgewisseld met een hoge spijl, met op de spijlen een smeedijzeren sierpunt gelast.