Coronamaatregelen

Bedrijfsfilosofie

De Wit Hekwerken, uw ervaren hekwerk specialist.

Bedrijven worden gevormd door een unieke combinatie van kwaliteiten, waardoor het zich onderscheidt van de rest. Zo ook De Wit Hekwerken. De Wit Hekwerken onderscheidt zich als toonaangevende specialist in sierhekwerken en industriëlen hekwerken, creativiteit, bewezen betrouwbaarheid en onze geavanceerde poort aandrijvingen.

Het besef dat mensen bewust voor De Wit Hekwerken kiezen is ons niet ontgaan en steeds belangrijker geworden. Wij hebben een passie voor ons product en gaan continu de uitdaging aan om unieke en vernieuwende fabricaten te maken.

Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid

Naast de kwaliteit die wij u kunnen garanderen, omdat wij alles in eigen beheer op maat produceren, stellen wij klantvriendelijkheid en klanttevredenheid net zo hoog in het vaandel.  De Wit Hekwerken gelooft nog steeds in het persoonlijk contact, iets wat jammer genoeg in deze tijd steeds verder vervaagt. De Wit Hekwerken gelooft niet alleen in online invulformulieren of telefonische keuze menu’s, maar een vriendelijke stem met verstand van zaken!

Bij De Wit Hekwerken draait het niet alleen om de technologie of het hekwerk vanuit een functionalistisch oogpunt. Wat van groter belang is, is vooral de beleving van het product, in alle opzichten. Hoe ervaart u de kwaliteit van De Wit Hekwerken en welk gevoel bekruipt u na 20 jaar lang gebruik te hebben gemaakt van uw hekwerk of poort.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button