Audio-intercom en GSM-module in één

De GSM intercom is een audio intercom en GSM-module in 1! Door deze unieke combinatie is de intercom een zeer geliefd product geworden. Een druk op de beldrukknop genereert een oproep naar maximaal 4 telefoonnummers via het 4G-netwerk. De intercom koppelt u eenvoudig met uw telefoon.

Wilt u iemand toegang verlenen tot uw poort? Dan kunt u het 06-nummer dat toegang mag hebben via de intercom aanmelden. Het is natuurlijk ook mogelijk het 06-nummer te toegang weer te ontzeggen. Er kunnen tot 100 gebruikers ingesteld worden om te poort te openen.

Er hoeft geen kabel te worden getrokken voor deze intercom. Het systeem werkt via het 4G-netwerk.

Audio intercom

  • Opbouw 4G GSM intercom met geïntegreerde antenne;
  • Met verlichte belknop en 2 relaisuitgangen;
  • Poort openen door inbellen met gratis oproep (100 gebruikers);
  • Ingebouwde weekklok voor het openhouden van uw poort;
  • Verkrijgbaar als opbouw en inbouw systeem;
  • Optioneel verkrijgbaar met ingebouwd codeklavier en batchlezer.


De intercom

De 4G GSM intercom heeft een zeer duidelijke en veilige spraakcommunicatie. Doordat het systeem via het 4G netwerk communiceert is de spraak communicatie zeer direct en kunt u overal vandaag de oproep beantwoorden.

De intercom werkt met een standaard micro simkaart. Deze simkaart dient u vooraf montage aan te schaffen.

Intercom met codeklavier

De intercom heeft een elegant ontwerp en een verfijnde afwerkingen. Met zijn zwarte omkasting past de intercom bij ieder type poort. De aluminium kast is voorzien van een zwarte poedercoating en beschermt de intercom tegen alle invloeden van buitenaf. Daarnaast heeft de intercom een stalen achter plaat waardoor de opbouw variant ideaal is voor montage tegen een gemetselde poer.

De intercom is optioneel verkrijgbaar met een geïntegreerd codeklavier.