Poort aandrijving Swing-X

De Swing x poortaandrijving is een van de meest solide bovengrondse poortaandrijvingen in de markt. De Swing X bestaat uit een geheel aluminium behuizing dat er voor zorgt dat het inwendige systeem ongestoord zijn werk kan doen. Bovendien is ieder tandwiel van de Swing X vervaardigd uit gehard staal dat zorgt voor extra stabiliteit en een zeer lange levensduur. De krachtige motor is geschikt voor zelfs de grotere poorten met dichte oppervlakten.

Voordat wij u gaan vertellen over de bovengrondse poort aandrijving Swing X willen wij u graag deze productfilm laten zien.

De massieve spil

De massieve spil, in combinatie met de massieve spindelbus van messing, staat garant voor een lange levensduur en betrouwbare werking. De spil wordt aan beide zijdes ondersteund door een schok dempende houder die ongewenste trillingen opvangt. De robuuste geïntegreerde blokkering van de spil beveiligt het ongewenst openen van de poort.

 

Geen hinderlijk betonblok meer

Geen hinderlijk betonblok meer in het hart van uw oprit! Onze poort aandrijvingen zijn voorzien van interne stops die er voor zorgen dat de poort veilig en solide opent en sluit.

Comfortabele nood-ontgrendeling

De nood-ontgrendeling, die de poort kan ontgrendelen bij stroomuitval, heeft een eenvoudige maar veilige werking.

De besturingskast

Nooit eerder werd inbedrijfstelling, installatie en onderhoud zo comfortabel en veilig. In het hart van onze besturingskasten zit een verlicht lcd-display met duidelijke menu’s. Een snelle blik is alles wat u nodig heeft om een compleet overzicht te krijgen van alle processen.

Niet alleen erg fraai, maar ook veilig!

Niet alleen bijzonder fraai, maar ook zeer veilig! Bij iedere impuls verandert de code van de zender, dit noemen we een “Rolling Code System’’. Het Rolling Code System verandert na iedere puls de code waardoor het voor de ongewenste bezoekers vrijwel onmogelijk is om de code te scannen.