Sierhekwerk Barcelona

Model Barcelona

Sierhekwerk model Barcelona is een prachtig voorbeeld van een tijdloos hekwerk. Het sierhekwerk past perfect in zowel een klassieke omgeving als in een moderne omgeving. Dit veelzijdige hekwerk kenmerkt zich door de ornamenten tussen de twee bovenliggers die om en om worden ingelast. Door deze speelse uitstraling  is het sierhekwerk model Barcelona een populair type hekwerk. Ben je benieuwd naar onze sierhekwerken? Kom dan langs voor een advies gesprek met een van onze adviseurs, een wandeling door onze showtuin of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat kost het model Barcelona per meter?

Prijzen variërend vanaf € 190,00 tot € 250,00 excl. btw. 

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Barcelona uniek?

Het sierhekwerk model Barcelona kenmerkt zich door de vier liggers en de ornamenten die om en om ingelast worden tussen de bovenliggers. Hierdoor krijgt het sierhekwerk een speels effect.

Hoe wordt het hekwerk model Orion gemonteerd?

Het sierhekwerk model Barcelona wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort. Het is ook mogelijk om de palen te voorzien van voetplaten zodat het gemonteerd kan worden op een muur of houten delen.

Hoe wordt het hekwerk model Barcelona behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Barcelona opgebouwd?

Het sierhekwerk model Barcelona is voorzien van twee bovenliggers en twee onderliggers van koker 40x20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit hekwerk wordt een lage spijl afgewisseld met een hoge spijl, met op de hoogste spijlen een smeedijzeren sierpunt gelast. Tussen de twee bovenliggers wordt om en om een ring of krul gelast.