Sierhekwerk Brussel

Model Brussel

Sierhekwerk model Brussel is een echte klassieker. Het model wordt gekenmerkt door de klassieke bogen die sierlijk door elkaar heen lopen. Een mooi detail van het sierhekwerk model Brussel is de bijzondere uitstraling van de bogen die, doordat ze door elkaar heen lopen, niet in 1 lijn zitten. Het hekwerk model Brussel zie je ook nog steeds veel terug in de buurt van oude kerken en begraafplaatsen. Ben jij op zoek naar een klassiek sierhekwerk met een unieke uitstraling? Dan is het sierhekwerk model Brussel misschien wel het hekwerk voor jou!

Wat kost het model Brussel?

Prijzen variërend vanaf € 180,00 tot € 250,00 excl. btw. 

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Wat maakt het model Brussel uniek?

Het sierhekwerk model Brussel kenmerkt zich door de bogen van spijl rond 16. De bogen lopen door elkaar waardoor het niet in 1 lijn zit.

Hoe wordt het hekwerk model Brussel gemonteerd?

Het sierhekwerk model Brussel wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het hekwerk model Brussel behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Brussel opgebouwd?

Het sierhekwerk model Brussel is voorzien van een bovenligger en een onderligger van koker 40x20 mm en spijlen, vervaardigd in bogen met een diameter van 16 mm. Het model Brussel heeft spijlen die gebogen worden uit ronde buis met diameter 16 mm. De bogen lopen door elkaar heen, wat het model een prachtige klassieke uitstraling geeft.