Sierhekwerk Helsinki

Model Helsinki

Sierhekwerk model Helsinki is een klassiek hekwerk waar een spijl met smeedijzeren sierpunt wordt afgewisseld met een boog. Het hekwerk is een fraai alternatief ten opzichte van het sierhekwerk model Kopenhagen. Deze twee hekwerken kenmerken zich door de bogen. Het verschil tussen de twee hekwerken is dat bij het model Helsinki de boog wordt afgewisseld met een spijl. Benieuwd naar het model Helsinki? Kom eens langs in Dodewaard voor een wandeling door onze showtuin en een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kost het model Helsinki?

Variërend vanaf € 180,00 tot € 295,00 excl. btw. p/m.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Wat maakt het model Helsinki uniek?

Het model Helsinki kenmerkt zich door de bogen met daartussen en in de boog een spijl met smeedijzeren sierpunt. De vorm van de boog geeft het model Helsinki een klassieke uitstraling.

Hoe wordt het hekwerk model Helsinki gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het hekwerk model Helsinki behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Helsinki opgebouwd?

Het sierhekwerk model Helsinki is voorzien van een bovenligger en een onderligger van koker 40x20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Dit model heeft spijlen die gebogen worden, met in en tussen de bogen een spijl waarop een smeedijzeren sierpunt gelast wordt.