Sierhekwerk Madrid

Model Madrid

Sierhekwerk model Madrid is een hekwerk met een tijdloze uitstraling. Het model sierhek Madrid wordt gekenmerkt door haar smeedijzeren sierpunten in combinatie met de strakke kokers van het hekwerk. Dankzij haar neutrale uitstraling is het sierhekwerk model Madrid en hekwerk wat bij ieder type woning past. Ben je benieuwd naar ons sierhekwerk geworden? Kom dan langs en voor een wandeling door onze showtuin en bekijk onze hekwerken eens in het ''echt''.

Wat kost het model Madrid?

Variërend vanaf € 205,00 tot € 290,00 excl. btw. p/m.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Madrid uniek?

Bij dit model steken de spijlen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt naar keuze gelast.

Hoe wordt het hekwerk model Madrid gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sier-kop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm in de grond en worden aangestort met 25 kg beton per paal. Het is ook mogelijk om de palen te voorzien van voetplaten t.b.v. montage op bijvoorbeeld een muur.

Hoe wordt het hekwerk model Madrid behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Madrid opgebouwd?

Het sierhekwerk model Madrid is voorzien van twee bovenliggers en een onderliggers van koker 40×20 mm. De spijlen met een diameter van 16 mm met op de spijlen een smeedijzeren sierpunt gelast. Tussen de twee bovenliggers wordt geen ring of krul gelast.