Sierhekwerk New-York

Model New-York

Sierhekwerk model New-York is een tijdloos model hekwerk met vele mogelijkheden om het hekwerk te personaliseren. De combinaties die te maken zijn met het ornament, de sierpunt en de paalkop kunnen het model New-York zowel een klassieke als een moderne uitstraling geven. Wilt u het model New-York graag een keer in het echt bewonderen? Kom dan langs voor een wandeling door onze showtuin in Dodewaard.

Wat kost het model New-York?

Variërend vanaf € 215,00 tot € 320,00 excl. btw. p/m.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De huidige staalprijs

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Wat maakt het model New-York uniek?

Het sierhekwerk model New-York is al vanaf het moment dat wij het maatwerk sierhekwerk in 1988 in eigen beheer gingen produceren, een zeer geliefd model. Het hekwerk heeft een neutrale uitstraling waardoor het in iedere omgeving past.

Hoe wordt het hekwerk model New-York gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60x60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het hekwerk model New-York behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een nog door u te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder die zorgt voor een sterk kleurbehoud.

Hoe is het model New-York opgebouwd?

Het sierhekwerk model New-York is voorzien van twee bovenliggers en één onderligger van 40x20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model steken de spijlen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt gelast. Tussen de twee bovenliggers wordt een ring of krul gelast.