Sierhekwerk Reykjavik

Model Reykjavik

Hekwerk model Reykjavik is een uniek hekwerk met een moderne uitstraling. Doordat het hekwerk geen palen heeft zoals een standaard hekwerk combineert het hekwerk een robuuste en rustige uitstraling. Het moderne hekwerk wordt voorzien van spijlen van koker 50 x 50 mm.

Wat kost het hekwerk model Reykjavik ?

Prijzen variërend vanaf € 460,00 tot € 690,00  p/m excl. btw. 

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Reykjavik uniek?

Het moderne sierhekwerk Reykjavik is een uniek hekwerk met een moderne uitstraling. Doordat het hekwerk niet wordt opgedeeld door palen waardoor de spijlen door lopen krijgt het robuuste hekwerk een rustige uitstraling.

Hoe wordt het hekwerk model Reykjavik gemonteerd?

Het sierhekwerk bestaande uit 1 aan elkaar gelast paneel. Het hekwerk wordt verbonden door een stalen balk die ondergronds wordt geplaatst. Het hekwerk word nog eens extra verstevigd door stalen kokers die ± 80 cm in de grond worden geplaatst.

Hoe wordt het hekwerk model Reykjavik behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Reykjavik opgebouwd?

Het hekwerk is uitgevoerd met verticale spijlen van koker 50×50 mm. Het hekwerk wordt ondergronds verbonden d.m.v. een robuuste stalen balk. De ondergronds stalen balk wordt extra versterk d.m.v. grondpalen incl. betonfundatie.