Coronamaatregelen

Modern hekwerk

Modern hekwerk

Modern hekwerk uit onze eigen productiehal

Een modern hekwerk kenmerkt zich door het strakke en minimalistische karakter. Er zijn vrijwel geen ronde vormen of overbodige ornamenten in het moderne hekwerk. Door deze strakke uitvoering creëren we met het hekwerk een rustige uitstraling die zich kenmerkt door rechte lijnen. Er zijn vele verschillende designs moderne hekwerken. Bekijk onze verschillende designs moderne hekwerken en vind het hekwerk voor bij uw woning bij De Wit Hekwerken.

Modern hekwerk model Bern

Op zoek naar een strak hekwerk?

Onze moderne hekwerken hebben veel voordelen. De hekwerken hebben een modern ontwerp en garanderen u een duurzame oplossing. Daarnaast zijn de hekwerken ontworpen voor onder elke weersomstandigheid. Daarom is het van essentieel belang dat het moderne hekwerk de juiste materiaaltoepassing heeft en de juiste verzink- en poedercoat behandeling ondergaat. Als alles wordt gecombineerd met de juiste behandeling, door ervaren hekwerk monteurs, heeft u gegarandeerd een kwaliteitsproduct.

Groot aanbod modern hekwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring geven wij u de garantie dat onze kwalitatieve en moderne hekwerken van topkwaliteit zijn. Op basis van onze ervaring hebben wij een uniek aanbod in modern hekwerk. Ons aanbod in unieke designs is breed genoeg. Bekijk ons uitgebreide assortiment via onze website of bekijk de moderne hekwerken in onze sfeervolle showtuin.

Bezoek ook eens onze showtuin!

Wat kost een strak hekwerk?

Na een lange zoektocht gebaseerd op smaak, is het tijd om uw belangrijkste vraag te beantwoorden in uw zoekproces: wat is de prijs van een modern hekwerk? Om de correcte prijs te geven aan u hebben wij een aantal gegevens van u nodig, waaronder: de gewenste breedte en hoogte maat van het hekwerk, een hekwerk of met of zonder een poort en het model hekwerk. Vanwege het feit dat hekwerk specifiek maatwerk is, is het niet mogelijk om een richtprijs te geven. Maak daarom gebruik van ons geheel vrijblijvende offerte service. U kunt via de website een offerte aanvragen of u kunt contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  1. Modern hekwerk heeft een minimalistische uitstraling die perfect past in een moderne en tijdloze omgeving
  2. Wij produceren al onze moderne hekwerken in onze eigen werkplaats
  3. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en monteren van moderne hekwerken hebben wij alle ervaring om u van dienst te zijn
  4. Sfeervolle showtuin met moderne poorten.
Contact opnemen

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button