Intercom met audio en video

De intercom met beeld en geluid is de nieuwe standaard in toegangscontrole. De intercom, met bijgeleverde app, is ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker en veiliger te maken. Het video intercomsysteem koppelt eenvoudig met uw telefoon voor spraak en beeld communicatie. Zo kunt u overal ter wereld de intercom oproep beantwoorden, zien wie er voor uw poort staat en de poort (indien gewenst) openen. Heeft u een tablet? Dan is deze als mobiele binnenpost te gebruiken.

Duurzame intercom

  • Wij sluiten de camera aan op een directe internet kabel (CAT5 of CAT6) voor een zorgeloze werking;
  • Opbouw buitenpost uit roestvrij staal (RVS) met een verlichte drukknop en een zwarte ombouw;
  • Snel en eenvoudig instellingen via uw telefoon wijzigen, via een meegeleverde app;
  • 2 relaisuitgangen;
  • Hoogwaardige camera met IR-Cut-Filter voor scherp beeld overdag en IR-nachtzicht in ’s nachts;
  • Verkrijgbaar als opbouw en inbouw systeem;
  • Optioneel verkrijgbaar met ingebouwd codeklavier en batchlezer.

Intercom met codeklavier

De intercom heeft een elegant ontwerp en een verfijnde afwerkingen. Met zijn zwarte omkasting past de intercom bij ieder type poort. De aluminium kast is voorzien van een zwarte poedercoating en beschermt de intercom tegen alle invloeden van buitenaf. Daarnaast heeft de intercom een stalen achter plaat waardoor de opbouw variant ideaal is voor montage tegen een gemetselde poer.

De interdcom is optioneel verkrijgbaar met een geïntegreerd codeklavier. Het instellen en wijzigen van de code kunt u eenvoudig via de app uitvoeren.

De Preatorian Guard App-functie

De Praetorian Guard app tilt het gebruik van de intercom naar een hoger niveau. In deze functie kunt u als beheerder de regels stellen. U geeft toegang aan mensen die gebruik mogen maken van de poort en u kunt ze ook het toegang weer ontzeggen.

Het gebruikersgemak

De geavanceerde en intelligente IP-technologie brengt het intercomsysteem verder dan de traditionele grens van video intercomsystemen. Door de eenvoudige en intuïtieve installatie zult u geen problemen ondervinden nadat de installatie is geïnstalleerd en opgeleverd. In vergelijking met andere systemen, die gebruik maken ingewikkelde koppelingen met verschillende IP-adressen, heeft de app-intercom een ingebouwde wifi-verbinding die wij alleen hoeven te koppelen met uw wifi netwerk. U hoeft hiervoor geen ingewikkelde IP-adressen te configureren en wanneer u overstapt van internet aanbieder zal het systeem binnen een aantal simpele stappen weer werken.

De maten van de intercom

De smalle intercom zorgt er voor dat hij vrijwel op iedere poortpaal gemonteerd kan worden. Als u de intercom bestelt bij uw nieuwe poort kunnen wij een goede uitsparing verzorgen, zodat we de intercom kunnen inbouwen in uw poortpaal.