Wij lichten graag toe waarom u niet alleen op de dag van montage tevreden zult zijn, maar door de jaren heen zult ervaren dat u voor kwaliteit heeft gekozen.

Met een elektrische aandrijving van De Wit Hekwerken haalt u het maximale uit uw toegangspoort. Onze poortaandrijving is uit het juiste staal gesneden.
Een poort aandrijving moet door weer en wind zijn taak uitvoeren. Daarom is het zeer belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardig systeem.

Onze krachtige motor in combinatie met een innovatief besturingssysteem maakt het verschil. Daarom is de ondergrondse elektrische poortaandrijving van De Wit Hekwerken de juiste keuze voor uw inrijpoort.

Geen hinderlijk betonblok meer

Geen hinderlijk betonblok meer in het hart van uw oprit! Onze poort aandrijvingen is voorzien van een interne stop die er voor zorgt dat de poort veilig opent en sluit zonder het gebruik van externe open en dicht aanslagen.

M-22 scharnier

Het robuuste en duurzame scharnier met M-22 draad wordt mee gecoat in de RAL-kleur van uw poort. Dit kleine maar toch belangrijke detail zorgt ervoor dat het scharnier één wordt met de poort en de paal. Het scharnier wordt ook voorzien van een vet-nippel, zodat deze gesmeerd kan worden.

Dé interne stop

Dé interne stop die er voor zorgt dat de poort opent en sluit op de juiste positie.

Grondbakken die zorgen voor de juiste behuizing

De grondbakken van onze ondergrondse aandrijving zijn volbad verzinkt. Een groot deel van de markt gebruikt grondbakken die alleen gelakt zijn met als gevolg dat de draaipunten van deze gelakte bakken na 7/9jaar afbreekt.  Dat komt simpelweg door corrosie. Alleen een volbad verzinkt product weerstaat corrosie.

Dé digitale brushless motor

De revolutionaire en innovatieve digitale Brushless motor (elektromotor zonder koolborstels) met een permanent magnetisch veld biedt meer kracht en een hoger rendement dan andere poortaandrijvingen. Daarnaast heeft een koolborstel loze aandrijving een veel langere levensduur en een hogere koppel dan een aandrijving met koolborstels.

Kwaliteit maakt op langere termijn het verschil

Met plezier laten wij ook u de binnenkant van de Brushless ondergrondse poortaandrijving  zien. De motor bestaat uit zware gietijzeren overbrengingen de draaien in een afgesloten oliebad. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige onderdelen die op langere termijn het verschil maken.

De besturingskast

Nooit eerder werd inbedrijfstelling, installatie en onderhoud zo comfortabel en veilig. In het hart van onze besturingskasten zit een verlicht lcd-display met duidelijke menu’s. Een snelle blik is alles wat u nodig heeft om een compleet overzicht te krijgen van alle processen.

Specificaties

Nominaal vermogen: 200W
Koppel: 50 – 300 NM
Cilindersnelheid: 1.2 Rpm
Eindschakelaars: Mechanische stop
Encoder: Digitale encoder SENSORLESS, 48 impulsen per omwenteling
Max opening: 105 graden (Optioneel: 125 – 180 graden)
Max aantal bewegingen per dag zonder stop: 1300