E

Een sierhekwerk die modern oogt? Bij De Wit Hekwerken hebben we een variërend assortiment aan verschillende hekwerken

Voorbeelden hiervan zijn moderne hekwerken zoals Bern en Matsers. Steeds vaker kregen wij de vraag naar een modern sierhekwerk met een uiterlijk die bij deze tijd past. Onze ontwerpers zijn aan de slag gegaan en wij zijn trots op de eindresultaten. Meer over de sierhekwerken met moderne uitstraling van De Wit Hekwerken leest u hieronder.

Modern sierhekwerk Bern

Het moderne sierhekwerk Bern was ons eerste antwoord op de vraag naar een hedendaags hekwerk. Het model Bern onderscheidt zich van de traditionele hekwerken door onder andere de horizontale lijnen. Dankzij deze lijnen geeft het hekwerk een ruimtelijk gevoel. Dit ruimtelijke gevoel maakt het hekwerk meer dan geschikt voor vele voortuinen. Ondanks het robuuste materiaalgebruik heeft het sierhekwerk een moderne maar rustige uitstraling. 

Modern sierhekwerk Matsers

Ons moderne sierhekwerk Matsers is het antwoord op de vraag naar een sierhekwerk dat modern, duurzaam en onderhoudsvrij is en daarnaast ook nog eens veel privacy geeft. Voorheen was alleen een houten schutting voldoende voor afscheiding met privacy maar de duurzaamheid van een houten product is niet altijd even goed. Onze ontwerpers zijn dan ook aan de slag gegaan en hebben hierop ingespeeld. Een sierhekwerk met modern uiterlijk die aan de eerder genoemde wensen voldoet is de Matsers. Dit unieke model heeft horizontale kokers die gelast zijn onder een aantal graden. Het lassen onder graden geeft u een bijzonder effect, vanaf de binnenzijde kunt u wel naar buiten kijken, maar niet andersom. Zo zorgt het moderne sierhekwerk niet voor een zware dichte muur maar een luchtdoorlatend hekwerk met een uitstraling die je nergens anders ziet. Bekijk ons sierhekwerk met modern euitstraling in onze showtuin.

Montage sierhekwerk modern

De montage van onze sierhekwerken met moderne uitstraling is zeer stevig. De palen gaan ongeveer 90 cm de grond in en worden daarna aangestort met 25 kilogram beton. Hierdoor staan de palen zeer stevig. Bij het moderne sierhekwerk Bern is het ook mogelijk om de palen te voorzien van voetplaten zodat het hekwerk op een muur kan worden gemonteerd. 

Behandeling modern sierhekwerk

Onze moderne sierhekwerken worden in een volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en vervolgens gepoedercoat in een door u te bepalen RAL-kleur. Wij gebruiken een hoogwaardig kwalitatieve zinklegering die wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden. Hiermee kunnen wij een roestvrij sierhekwerk garanderen. Voor de poedercoating gebruiken wij een hoogwaardig poeder. Dankzij deze kwaliteit blijft de goede uitstraling en de kleur van het hekwerk behouden. 

Meer informatie over een sierhekwerk met moderne uitstraling? Neem dan contact met ons op!

    Contact opnemen