Sierhekwerk Amsterdam

Model Amsterdam

Sierhekwerk model Amsterdam is een tijdloos model sierhekwerk waarbij de strakke lijnen van het staalwerk de aandacht trekken. 'Less is more' was dan ook het uitgangspunt bij het ontwerpen van het model Amsterdam. Het hekwerk past niet alleen in een tuin met een tijdloze uitstraling, maar ook zeker bij een modernere omgeving. Het hekwerk wordt op maat vervaardigd in onze eigen werkplaats met als resultaat: een exact op maat vervaardigd hekwerk voor de juiste prijs. Ben je geïnteresseerd in het moderne sierhekwerk model Amsterdam? Kom dan eens langs in Dodewaard voor een wandeling door onze showtuin. Onze specialisten adviseren je graag in een vrijblijvend gesprek.

Wat kost het model Amsterdam?

Prijzen variërend vanaf € 180,00 tot € 280,00 excl. btw. per meter. 

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Amsterdam uniek?

Bij dit model steken de spijlen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen. De spijl wordt recht afgezaagd en niet voorzien van een smeedijzeren sierpunt. Hierdoor krijgt het model Amsterdam een strakke uitstraling.

Hoe wordt het hekwerk model Amsterdam gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het hekwerk model Amsterdam behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een door u te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder dat zorgt voor een sterk kleurbehoud.

Hoe is het model Amsterdam opgebouwd?

Het sierhekwerk model Amsterdam is voorzien van twee bovenliggers en één onderligger van koker 40x20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm.