Sierhekwerk Bern

Model Bern

Hekwerk model Bern is ons antwoord op de vraag naar een modern sierhekwerk met een hedendaagse uitstraling. Eerlijk gezegd zijn wijs trots op het eindresultaat! Het unieke en moderne hekwerk onderscheidt zich van de traditionele hekwerken. Door de horizontale lijnen geeft het hekwerk een ruimtelijk gevoel, waardoor het moderne hekwerk past in vele voortuinen. Bij het model Bern is er voor gekozen om de boven en onderligger te vervaardigen van koker 40x40mm en spijlen 40x20mm. Hierdoor is het aangezicht zowel het frame als de spijlen gelijk en geeft dat een rustige uitstraling ondanks het robuuste materiaalgebruik. Benieuwd naar het moderne sierhekwerk model Bern? Kom dan eens langs in Dodewaard voor een wandeling door onze showtuin waar het model Bern te zien is!

Wat kost het model Bern?

Prijzen variërend vanaf € 225,00 tot € 375,00 excl. btw. 

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De huidige staalprijs

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Bern uniek?

Het moderne sierhekwerk Bern onderscheidt zich door zijn horizontale spijlen. Het eenvoudige ontwerp geeft ondanks het robuuste materiaal een rustige uitstraling zodat het in vele hedendaagse tuinen toegepast kan worden.

Hoe wordt het hekwerk model Bern gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sier-kop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm in de grond en worden aangestort met 25 kg beton per paal. Het is ook mogelijk om de palen te voorzien van voetplaten t.b.v. montage op bijvoorbeeld een muur.

Hoe wordt het hekwerk model Bern behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Bern opgebouwd?

Het hekwerk is uitgevoerd met een boven en onderligger van koker 40x40mm en horizontale spijlen van koker 40x20mm. De spijlen worden zowel tegen de linker als rechterzijde gelast.