Sierhekwerk Kopenhagen

Model Kopenhagen

Sierhekwerk model Kopenhagen is een mooi voorbeeld van een klassiek sierhekwerk met een tijdloze uitstraling. Dit sierhekwerk combineert de vloeiende vormen van de bogen met een naar eigen smaak te kiezen smeedijzeren sierpunt. Deze keuze, in combinatie met onze uitgebreide keuze in RAL kleuren, maken dat u het sierhekwerk model Kopenhagen geheel naar eigen smaak kunt laten ontwikkelen. Benieuwd hoe het model Kopenhagen er in het echt uit ziet? Kom langs voor een wandeling door onze sierhekwerk showtuin en bekijk onze sierhekwerken in onze tuin.

Wat kost het model Kopenhagen?

Wat kost het model Kopenhagen?

Variërend vanaf € 180,00 tot € 295,00 excl. btw. p/m

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Kopenhagen uniek?

Het sierhekwerk model Kopenhagen kenmerkt zich door de bogen met daarin een spijl met smeedijzeren sierpunt. Het hekwerk heeft een rustige uitstraling en past daarom perfect in vrijwel iedere omgeving.

Hoe wordt het hekwerk model Kopenhagen gemonteerd?

Het sierhekwerk model Kopenhagen wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het hekwerk model Kopenhagen behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Kopenhagen opgebouwd?

Het sierhekwerk model Kopenhagen is voorzien van een bovenligger en een onderligger van koker 40x20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Dit model heeft spijlen die gebogen worden met een hart op hart maat van 250 mm. In de bogen een spijl waarop een smeedijzeren sierpunt gelast wordt.