Sierhekwerk Lissabon

Model Lissabon

Sierhekwerk model Lissabon is een echte klassieker. Dit prachtige hekwerk past met zijn eenvoudige uitstraling in iedere situatie. Wanneer je dit hekwerk combineert met een klassieke lelie als smeedijzeren sierpunt en een klassieke dennenappel als paalkop, dan creëer je een klassieke uitstraling. Maar wanneer je een strakke smeedijzeren sierpunt combineert met een moderne piramidekap dan heb je een geheel andere uitstraling. Kortom, het sierhekwerk model Lissabon heeft voor ieder wat wils. Wilt u het hekwerk eens in het echt zien? Kom dan langs voor een kijkje in onze showtuin!

Wat kost het model Lissabon per meter?

Variërend vanaf € 165,00 tot € 275,00 excl. btw. p/m.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Lissabon uniek?

Het model Lissabon onderscheidt zicht door zijn eenvoud. Het hekwerk heeft een rustige en kalme uitstraling waardoor het in iedere omgeving past.

Hoe wordt het model Lissabon gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60x60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het hekwerk model Lissabon behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een nog door u te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder dat zorgt voor een sterk kleurbehoud.

Hoe is het sierhekwerk model Lissabon opgebouwd?

Het sierhekwerk model Lissabon is uitgevoerd met een bovenligger en een onderligger van koker 40x20 mm. Door deze liggers komen spijlen met een diameter van 16 mm waarop een smeedijzeren sierpunt wordt gelast.