Sierhekwerk Matsers

Model Matsers

Duurzaam hekwerk dat onderhoudsvrij is en daarnaast ook nog eens veel privacy geeft. Deze drie wensen krijgen wij de laatste jaren steeds vaker. En dat is begrijpelijk. Als u een afscheiding koopt wilt u deze drie wensen ook vervuld hebben. Tot nu was de enige oplossing die in de buurt kwam van een afscheiding met privacy een houten schutting. Dan valt nog te twisten over de duurzaamheid van dit houten product. Wij hebben hiervoor een bijzonder product ontwikkeld, namelijk het fraaie en unieke model Matsers.

Dit model bestaat uit een frame 50x50 mm met daarin horizontale kokers gelast die onder graden geplaatst zijn. Op deze manier krijgt u een bijzonder effect. U kunt vanuit de binnenzijde van het hekwerk wel naar buiten kijken maar vanaf buiten niet naar binnen. Op deze manier creëren we geen zware dichte muur maar een luchtdoorlatend hekwerk met een unieke uitstraling. 

Wat kost het model Matsers?

Prijzen variërend vanaf € 590 tot € 780,00 excl. btw.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De huidige staalprijs

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Waarom is dit model zo uniek?

Bij dit model worden de verticale kokers van het frame door een lasermachine uitgesneden waardoor de horizontale liggers een perfecte verdeling hebben. Dit zorgt er voor dat het hekwerk veel privacy geeft, maar toch ook licht en wind doorlaat.

Hoe wordt dit model gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen worden ± 90 cm in de grond geplaatst en daarna aangestort met 25 kg beton.

Hoe wordt het model afgewerkt?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een door u te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder dat zorgt voor een sterk kleurbehoud.

Hoe is het model Matsers opgebouwd?

Het hekwerk model Matsers is voorzien van een frame van koker 50x50 mm en horizontale spijlen van ongelijkzijdige koker. De horizontale spijlen worden onder graden geplaatst.