fbpx

Toegangspoort

De toegangspoort die werkt voor jou

De toegangspoort is het laatste wat u ziet wanneer u van huis gaat, en het eerste wat u ziet wanneer u thuiskomt. Dag in, dag uit. Maar hoe kom je er nou achter wat echt voor jou werkt? Want de perfecte toegangspoort is voor iedereen anders.

Bekijk ons uitgebreide assortiment sierpoorten 

Uw toegangspoort, ons team van specialisten

Als u voor het eerst een toegangspoort uit gaat kiezen kunt u soms door de eindeloze mogelijkheden in stijl, kleur, type aandrijving, type besturing en accessoires uw beoogde eindproduct niet meer zien. En daar willen wij u graag bij helpen! Wij hebben al meer dan 28 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van iedere gewenste toegangspoort. Of u nou voor een moderne poort of een klassieke poort gaat, De Wit Hekwerken geeft u graag advies en ontzorgt u van het begin tot het einde.

Toegangspoort op maat gemaakt Moderne sierpoort / toegangspoort

De combinatie van fraaie poort en een functionele toegangspoort

Een goede toegangspoort is zoveel meer dan een simpele draaipoort. Het is een eenmalige investering waar u geen omkijken meer naar moet hebben. Daarom werken wij met kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit zorg ervoor dat u niet alleen op dag 1 tevreden bent, maar over 10, 20, 30 of zelf misschien zelfs 50 jaar nog steeds tevreden ben over uw toegangspoort.

Betrouwbare elektrische toegangspoort

Uw toegangspoort moet zichzelf iedere dag opnieuw bewijzen. Daarom moet uw poort niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en kwalitatief hoogwaardig. Wanneer u kiest voor een elektrische toegangspoort kunt u bij ons in alle vertrouwen terecht. Wij werken al jaren samen met Tousek. Dit is een Duits/Oostenrijks bedrijf dat staat voor kwaliteit en innovatie. Zoals u kunt zien op de pagina: poort automatisering & toegangscontrole.

Gratis inmeetservice

Wanneer wij een opdracht ontvangen voor het leveren en monteren van een nieuwe elektrische toegangspoort zullen wij een afspraak maken met het contactpersoon om ter plaatse de situatie samen op te nemen. Wij kunnen dan ter plaatse advies geven betreft welke type poort de juiste keuze zal zijn en welke type aandrijving er benodigd is. Daarnaast zullen wij het terrein opmeten en beoordelen om er zeker van te zijn de wij de juiste toepassing zullen leveren. Wij zullen te allen tijden zorg dragen voor het vinden van de juiste oplossingen.

Inspiratie nodig?

Wij begrijpen dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Daarom hebben we een groot deel van ons assortiment toegangspoorten op onze website geplaatst. U kunt hier in alle rust de vele verschillende modellen bekijken en inspiratie opdoen om uw keuze te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze sierhekwerken in onze showtuin te bekijken! Uw bent ten alle tijden welkom in onze sierhekwerk showtuin waar vele toegangspoorten te zien zijn.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • Uitgebreide showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan