Coronamaatregelen

Toegangspoort

Bereken uw eigen inrijpoort met de online calculator

De toegangspoort die werkt voor u

De toegangspoort is het laatste wat u ziet wanneer u van huis gaat, en het eerste wat u ziet wanneer u thuiskomt. Dag in, dag uit. Maar hoe kom je er nou achter wat echt voor u werkt? Want de perfecte toegangspoort is voor iedereen anders.

Bekijk ons uitgebreide assortiment 

Hekwerk tuin

Uw toegangspoort, ons team van specialisten

Als u voor het eerst een toegangspoort uit gaat kiezen kunt u soms door de eindeloze mogelijkheden in stijl, kleur, type aandrijving, type besturing en accessoires uw beoogde eindproduct niet meer zien. En daar willen wij u graag bij helpen! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van iedere gewenste toegangspoort. Of u nu voor een moderne poort of een klassieke poort gaat, De Wit Hekwerk geeft u graag advies en neemt uw zorgen weg van het begin tot het einde.

Toegangspoort op maat gemaakt

Functionaliteit en vakmanschap in combinatie tot uw toegangspoort

Een goede toegangspoort is zoveel meer dan een eenvoudige draaipoort. Het is een eenmalige investering wat u al uw zorgen moet wegnemen en dat kan alleen wanneer er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Dit zorg ervoor dat u niet alleen op dag één tevreden bent, maar over vele jaren weet dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Moderne sierpoort / toegangspoort

Betrouwbare elektrische toegangspoort

Uw toegangspoort moet zichzelf iedere dag opnieuw bewijzen. Daarom moet uw poort niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en kwalitatief hoogwaardig. Wanneer u kiest voor een elektrische toegangspoort kunt u bij ons in alle vertrouwen terecht. De elektrische toegangspoort worden gecombineerd met hoogwaardige poort aandrijvingen die zorgen voor een duurzaam gebruikt.

Gratis inmeetservice

Wanneer wij een opdracht ontvangen voor het leveren en monteren van een nieuwe elektrische toegangspoort zullen wij een afspraak maken met het contactpersoon om ter plaatse de situatie samen op te nemen. Wij kunnen dan ter plaatse advies geven betreft welke type poort de juiste keuze zal zijn en welke type aandrijving er benodigd is. Daarnaast zullen wij het terrein opmeten en beoordelen om er zeker van te zijn dat wij de juiste toepassing zullen leveren. Wij zullen te allen tijde zorg dragen voor het vinden van de juiste oplossingen.

hekwerken

Inspiratie nodig?

Bij De Wit Hekwerk begrijpen we dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Daarom hebben we een groot deel van ons assortiment toegangspoorten op onze website geplaatst. U kunt hier in alle rust de vele verschillende modellen bekijken en inspiratie opdoen om uw keuze te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze sierhekwerken in onze showtuin te bekijken! Uw bent te allen tijde welkom in onze sierhekwerk showtuin waar vele toegangspoorten te zien zijn.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button