D

De toegangspoort is het laatste wat u ziet wanneer u van huis gaat, en het eerste wat u ziet wanneer u thuiskomt. Dag in, dag uit. Maar hoe kom je er nou achter wat echt voor u werkt? Want de perfecte toegangspoort is voor iedereen anders.

Uw toegangspoort, ons team van specialisten

Als u voor het eerst een toegangspoort uit gaat kiezen kunt u soms door de eindeloze mogelijkheden in stijl, kleur, type aandrijving, type besturing en accessoires uw beoogde eindproduct niet meer zien. En daar willen wij u graag bij helpen! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van iedere gewenste toegangspoort. Of u nu voor een moderne poort of een klassieke poort gaat, De Wit Hekwerken geeft u graag advies en neemt uw zorgen weg van het begin tot het einde.

  • Professionele inmeting van uw tuin of perceel waardoor al onze sierhekken exact op maat gemaakt worden
  • Wij fabriceren en monteren hekwerken in eigen beheer, dus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid assortiment, grote showroom en jarenlange ervaring
Maak een afspraak

Functionaliteit en vakmanschap in combinatie tot uw toegangspoort

Een goede toegangspoort is zoveel meer dan een eenvoudige draaipoort. Het is een eenmalige investering wat u al uw zorgen moet wegnemen en dat kan alleen wanneer er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Dit zorg ervoor dat u niet alleen op dag één tevreden bent, maar over vele jaren weet dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Dit kan natuurlijk ook in de vorm van een schuifpoort. Deze soort kan op bijna iedere oprit geplaatst worden.

Betrouwbare elektrische toegangspoort

Uw toegangspoort moet zichzelf iedere dag opnieuw bewijzen. Daarom moet uw poort niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en kwalitatief hoogwaardig. Wanneer u kiest voor een elektrische toegangspoort kunt u bij ons in alle vertrouwen terecht. De elektrische toegangspoort worden gecombineerd met hoogwaardige poort aandrijvingen die zorgen voor een duurzaam gebruikt.

Professionele inmeetservice

Wanneer wij een opdracht ontvangen voor het leveren en monteren van een nieuwe elektrische toegangspoort zullen wij een afspraak maken met het contactpersoon om ter plaatse de situatie samen op te nemen. Wij kunnen dan ter plaatse advies geven betreft welke type poort de juiste keuze zal zijn en welke type aandrijving er benodigd is. Daarnaast zullen wij het terrein opmeten en beoordelen om er zeker van te zijn dat wij de juiste toepassing zullen leveren. Wij zullen te allen tijde zorg dragen voor het vinden van de juiste oplossingen.

Inspiratie nodig?

Wij begrijpen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Daarom hebben we een groot deel van ons assortiment toegangspoorten op onze website geplaatst. U kunt hier in alle rust de vele verschillende modellen bekijken en inspiratie opdoen om uw keuze te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze sierhekwerken in onze showtuin te bekijken! Uw bent te allen tijde welkom in onze sierhekwerk showtuin waar vele toegangspoorten te zien zijn.

Maak een afspraak
Op zoek naar een mooie inrijpoort of hekwerk? We staan u graag met deskundig advies te woord.
Kevin