Sierhekwerk Limburg

Sierhekwerk model Limburg

Sierhekwerk model Limburg is een hekwerk waar design samengaat met een warme, sfeervolle en klassieke uitstraling. Model Limburg is met recht een klassiek sierhekwerk. Het is vanaf het moment, dat wij begonnen met produceren in 1988, een zeer geliefd model geweest. De combinatie van de hoge spijlen en de lage spijlen in het hekwerk zorgen voor een klassieke uitstraling. De sierpunten bovenop de spijlen, die in combinatie met de ornamenten tussen de twee horizontale bovenliggers zorgen voor een persoonlijke touch. Deze drie variabelen zijn geheel naar eigen smaak in te richten. Ben je benieuwd naar het klassieke sierhekwerk model Limburg? Kom langs en bekijk dit fraaie hekwerk in onze uitgebreide showtuin. Benieuwd hoe dit prachtige hekwerk gemaakt wordt? Kom dan eens langs een neem een kijkje in onze werkplaats!

Wat kost het model Limburg per meter?

Prijzen variërend vanaf € 270,00 tot € 415,00 p/m excl. btw. 

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De huidige staalprijs

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Limburg uniek?

Het sierhekwerk model Limburg is een van onze klassieke sierhekwerken. Het kenmerkt zich door zijn extra rij dubbele spijlen en de ornamenten tussen de bovenliggers, de smeedijzeren punten op de spijlen en de smeedijzeren koppen op de palen. Door deze variabelen is het hekwerk model Limburg te personaliseren.

Hoe wordt het hekwerk model Limburg gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sier-kop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm in de grond en worden aangestort met 25 kg beton per paal. Het is ook mogelijk om de palen te voorzien van voetplaten t.b.v. montage op bijvoorbeeld een muur.

Hoe wordt het hekwerk model Limburg behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Limburg opgebouwd?

Het sierhekwerk model Limburg is voorzien van twee bovenliggers en twee onderliggers van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model wordt een lage spijl afgewisseld met een hoge spijl, met op de spijlen een smeedijzeren sierpunt gelast. Tussen de twee bovenliggers wordt een ring of krul gelast.