Model Stockholm

Sierhekwerk model Stockholm is een tijdloos hekwerk met een gladde bovenligger. Het ontwerp past in vrijwel iedere tuin door zijn veelzijdige uitstraling. De ornamenten tussen de twee bovenliggers geven het hekwerk de uitstraling waar u naar op zoek bent. Wilt u gaan voor een rustige uitstraling, dan kunt u kiezen voor ringen als ornament. Wilt u een moderner hekwerk? Dan adviseren wij om te kiezen voor de vierkanten of kruizen als ornament. Benieuwd naar het sierhekwerk Stockholm? Kom dan eens langs voor een wandeling door onze showtuin.

Wat kost het model Stockholm?

Variërend vanaf € 180,00 tot € 280,00 excl. btw. p/m.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Stockholm uniek?

Het model Stockholm onderscheidt zich door zijn gladde bovenligger. Door deze eigenschap is het hekwerk een veilige toepassing voor hekwerk in bijvoorbeeld woonwijken. De uitstraling van het model is gemakkelijk aan te passen door het gebruik van de ornamenten tussen de bovenliggers.

Hoe wordt het hekwerk model Stockholm gemonteerd?

Het sierhekwerk model Stockholm wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het hekwerk model Stockholm behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Stockholm opgebouwd?

Het sierhekwerk model Stockholm is voorzien van twee bovenliggers en één onderligger van koker 40x20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model steken de spijlen aan de onderkant door de ligger heen en aan de bovenkant worden de spijlen tegen de bovenligger gelast. Tussen de twee bovenliggers wordt een ring of krul gelast.