• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Moderne sierpoort model Matsers

Privacy in combinatie met een uniek design! Het nieuwe model Matsers is een prachtige poort die in korte tijd zeer geliefd is geworden. De poort is niet alleen bijzonder door zijn strakke uitstraling, maar ook door het gebruik van horizontale liggers die in graden in de poort worden geplaatst. Hierdoor biedt de poort ook veel privacy. Dit is een wens die wij steeds vaker horen. Benieuwd hoe de toegangspoort model Matsers er in het echt uitziet? Bezoek dan eens onze showtuin! Onze hekwerk specialisten helpen u graag verder.

Wat maakt de poort model Matsers uniek?

De toegangspoort model Matsers kenmerkt zich door zijn horizontale spijlen die onder ± 45 graden worden ingelast. Deze unieke eigenschap zorgt er voor dat de poort geen doorkijk heeft, maar ook niet te massief wordt.

Hoe wordt de poort model Matsers gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Matsers behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Matsers opgebouwd?

De poort is voorzien van een frame van koker 50×50 mm en horizontale spijlen van ongelijkzijdige koker. Bij dit model worden de verticale kokers van het frame door een lasermachine uitgesneden waardoor de horizontale liggers een perfecte verdeling hebben. Deze liggers worden in een hellingshoek gelast.