Coronamaatregelen

Hekwerk prijzen

Poorten calculatorBereken uw eigen inrijpoort met de online calculator

Hekwerk prijzen van uw ervaren hekwerk specialist

Hekwerk prijzen zijn meter prijzen en worden aangeboden inclusief palen, eventueel beton, RVS bouten/moeren, sloten en toebehoren. Ons hekwerk wordt volbad verzinkt volgens nen-en-iso 1461 en daarna gepoedercoat in een door u nader te bepalen RAL-kleur. Sierhekwerk prijzen zijn meter prijzen exclusief btw. Afhankelijk van de omvang van het project worden er eventueel montagekosten gerekend.

Prijzen van onze hekwerken

Bovenstaande hekwerk prijzen zijn richtprijzen om u een idee te geven van de mogelijke kosten. Het kan zijn dat er op bepaalde werken toeslagen worden gerekend. Bent u geïnteresseerd en wilt u een exacte prijsopgave? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan.

Sierhekwerk prijzen in uitvoering

Sierhekwerk prijzen zijn gebaseerd op uitvoering: Palen 60×60, hekwerk liggers 40×20 met daar doorheen spijl rond 16 met daarop een spijlpunt gelast. Breedte van de hekwerk vakken worden waar mogelijk gelijk gehouden voor een fraaiere uitstraling van het hekwerk. De Wit Hekwerken levert maatwerk. Het hekwerk word gemonteerd met verlengde palen die ter plaatse worden aangestort met 25 kg beton. Daarnaast is het mogelijk om de palen te voorzien van voetplaten ter behoeve van montage op een muur of een betonnen ondergrond. Al onze hekwerk prijzen zijn inclusief montage.

Sierpoort prijzen in uitvoering

Sierpoort prijzen zijn gebaseerd op uitvoering: 3000/1250 mm. Palen 100×100 mm. inclusief sierornament, kop/achter stijl van 40×40 inclusief sierornament en als bovenste horizontale ligger(s) 40×20. Door de horizontale liggers 40×40 en 40×20 een spijl van rond 16 met daarop een spijlpunt. Paalkop, stijlkop en spijlpunt in te vullen naar eigen keuze. Al naar gelang een poort breder wordt passen wij eventueel de palen, stijlen, liggers of spijlen aan om u de nodige kwaliteit te garanderen. Deze afmetingen zijn ook aan te passen naar eigen smaak.
Hekwerk prijzen zijn inclusief hang en sluitwerk en montage.

Hekwerk prijzen richtprijzen

Al onze hekwerk prijzen zijn richtprijzen. De exacte prijsopgave wordt gebaseerd op vele factoren en kan dus variëren. Vraag
geheel vrijblijvend een offerte aan of laat uzelf adviseren door een van onze specialisten.

De Wit Hekwerken, uw ervaren hekwerk specialist

Betrokken, betrouwbaar en gemotiveerd. Dit zijn onze kenmerken die zich uiten in een kwalitatief hoogwaardig hekwerk. De kwaliteiten kunnen wij u aanbieden omdat wij alles in eigen beheer houden. Van onze productiehal, waar alle niet standaard hekwerken worden geproduceerd, tot onze eigen montageteams. Wij werken als één team aan onze projecten en dat merken onze klanten. Omdat wij alles in eigen beheer doen, kunnen wij u ook de kwaliteit garanderen die een hekwerk vereist. Hiermee onderscheidt De Wit Hekwerken zich van andere bedrijven. Wanneer wij een hekwerk inmeten, uittekenen, produceren of plaatsen, streven wij er te allen tijde naar om een hekwerk te plaatsen waar wij trots op zijn. En dat niet alleen op de dag van oplevering. Wij proberen ook vooruit te denken. Hoe zal dit hekwerk er over vijf jaar bijstaan en wat kunnen wij doen om het beter te maken. Passie voor het vak.

Call Now Button