Inspiratie schuifpoorten

Doe inspiratie op, ontdek onze projecten

We hebben op deze pagina een selectie gemaakt van de verschillende mogelijkheden in schuifpoorten. U vindt hier uiteenlopende poorten die we in de achterliggende jaren bij onze klanten hebben geplaatst.

Moderne schuifpoort

Deze moderne schuifpoort past naadloos in zijn omgeving. De schuifpoort onderscheidt zich door zijn horizontale lijnen die perfect passen bij een lagere toegangspoort.

Dichte vrijdragende schuifpoort

Een moderne schuifpoort met veel privacy? Geen probleem. Doordat wij maatwerk leveren kunnen wij aan al uw wensen voldoen!

Schuifpoort bij bedrijfspand

De vrijdragende schuifpoort model Orion is een zeer geliefd model. Door zijn neutrale uitstraling past deze poort perfect bij een bedrijfspand maar ook zeker bij een particulieren woning.

Sier schuifpoort met gewalste boven-ligger

Een sterk staaltje vakwerk! Deze klassieke schuifpoort heeft een prachtige uitstraling. Door zijn gewalste bovenliggers krijgt de schuifpoort model Limburg een klassieke uitstraling.

Sierschuifpoort voor particuliere woning

Deze klassieke schuifpoort past perfect bij het fraaie huis. Door het smeedijzeren ornament krijgt de poort een prachtige uitstraling.

Sier-schuifpoort model Mexico

De schuifpoort model Mexico heeft een inbraakwerende werking door zijn smeedijzeren sierpunten en dikwandige stalen constructie.

Vrijdragende schuifpoort model New-York

Een fraaie toegang voor dit bedrijfspand. Het model New-York past perfect in deze omgeving.

Railpoort met verticale lamellen

Vele wensen, vele stijlen! Voor onze klant hebben wij deze unieke railpoort ontwikkeld. Er is bewust gekozen voor verticale lamellen spijlen in combinatie met een dichte plaat. Door de bewuste plaatsing van deze onderdelen is er een deel met privacy in de tuin gecreëerd.

Schuifpoort New-York gemonteerd op een rail

Heeft u niet voldoende ruimte voor een vrijdragende schuifpoort? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een rail schuifpoort!

Vrijdragende schuifpoort model New-York

Deze schuifpoort model New-York is voorzien van zuilen waar wij een technische ruimte in hebben gemaakt, de brievenbus in hebben geïntegreerd en de lampen in hebben geïntegreerd.

Klassieke schuifpoort Art Deco stijl

Op verzoek van onze klant een volledig op maat gemaakte Art Deco stijl poort gemaakt.

Schuifpoort model Limburg

Een railpoort is een goede oplossing wanneer er niet voldoende ruimte is voor een vrijdragende schuifpoort.

Schuifpoort model Wageningen

De moderne schuifpoort model Wageningen past perfect bij het fraaie huis. Bij dit project is gekozen voor een railpoort in plaats van een schuifpoort.

Schuifpoort bekleed met beplating

Deze schuifpoort geplaatst in Den Haag is een eigen ontwerp van onze klant. De klant zocht een poort met een strakke uitstraling die ook privacy biedt. Daarnaast zijn de vang- en geleiderpaal uitgevoerd als XL-Palen.