Coronamaatregelen

Sierhekwerk ijzer

Sierhekwerk ijzer

Een sierhekwerk van ijzer voor rond uw tuin? Bij De Wit Hekwerken bent u aan het juiste adres. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen voor onze producten. Dit zorgt ervoor dat u uw leven lang plezier kunt hebben aan een ijzeren hekwerk uit ons assortiment. Bovendien wordt alles in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kunt u elk sierhekwerk van ijzer naar uw wensen aan laten passen. Meer weten? Lees dan verder!

Soorten sierhekwerk van ijzer

Bij De Wit Hekwerken heeft u de keuze uit vele verschillende soorten ijzeren hekwerken. Of u nou een klassieke of moderne uitstraling verlangt, bij ons kunt u terecht. Daarnaast zijn de ijzeren sierhekwerken ook nog aan te passen naar uw eigen wensen en behoeftes. Bij ons productieproces staan stijl en duurzaamheid centraal, kwaliteit is ten allen tijde het uitgangspunt. Een sierhekwerk van ijzer is de ideale, duurzame afscheiding van uw voortuin of achtertuin.

IJzeren sierhekwerk als afscheiding

Een ijzeren sierhekwerk is ideaal als afscheiding om ongevraagde gasten van uw terrein af te houden. Er is niks vervelender dan mensen die zich ongevraagd door uw voor- of achtertuin bewegen. Een sierhekwerk is dan de ideale manier om uw perceel af te scheiden. Naast de veiligheid heeft het doorgaans ook nog een mooie uitstraling. Het is natuurlijk niet fijn om elke dag tegen een lelijk hek aan te kijken. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een hekwerk van hoge kwaliteit zodat deze duurzaam is en lang mee gaat. Een sierhekwerk van ijzer is ideaal voor als u op zoek bent naar een stijlvolle omheining die weinig onderhoud vergt.

Onderhoud en duurzaamheid sierhekwerk van ijzer

Naast de stevigheid van een sierhekwerk van ijzer is ook het grote voordeel dat er weinig onderhoud gepleegd hoeft te worden. Normaal gesproken is het zo dat wanneer ijzer met water in aanraking komt dat er roest ontstaat. De roest zorgt dat het ijzer aangetast wordt en de kwaliteit verlaagt. Maar bij de ijzeren sierhekwerken van De Wit Hekwerken hoeft u hier niet bang voor te zijn. Onze hekwerken hebben een dubbele bescherming tegen roest. Allereerst wordt het ijzeren hekwerk verzinkt. Dit betekent dat er zink om het ijzer wordt toegevoegd. Het zink zorgt ervoor dat het water en ijzer niet in aanraking met elkaar komen. Voor extra bescherming wordt het hek na het verzinken nog gepoedercoat. De verf wordt dan in poedervorm om het verzinkte ijzer gespoten. Deze verf kan elke RAL-kleur naar uw keuze hebben. 

De verschillende sierhekwerken van ijzer bekijken? Dat kan in onze showtuin! Kom langs of bel voor advies voor uw nieuwe ijzeren sierhekwerk.

Contact opnemen

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button