E

Een sierhekwerk poort maakt het hekwerk rondom uw tuin of erfgoed helemaal af. Bij De Wit Hekwerken is er veel mogelijk op het gebied van stalen sierpoorten, zowel op het gebied van verschillende ontwerpen maar ook op het gebied van automatisering.

Betreft de automatisering kunt u bij ons kiezen voor zowel boven- als ondergrondse aandrijvingen van de beste kwaliteit. Meer weten over een sierhekwerk met poort van De Wit Hekwerken? Lees dan hieronder verder.

Unieke sierhekwerk poort

Net zoals onze hekwerken is de sierhekwerk poort altijd op maat gemaakt en daardoor uniek. Er zijn namelijk vele factoren waar rekening mee moet worden gehouden als het gaat om het hekwerk en een bijpassende poort. Een toegangspoort moet passen bij de stijl van het huis, de breedte van de oprit, de diepte van het perceel en natuurlijk het hekwerk. En de belangrijkste factor is natuurlijk de wens van de klant. Onze sierhekwerk poorten worden helemaal naar wens vervaardigd. Door tientallen jaren ervaring zijn wij dé specialist in Nederland op het gebied van sierhekwerken met poorten.

Voordelen sierhekwerk met poort van De Wit Hekwerken

Wanneer u kiest voor een sierhekwerk met poort van De Wit Hekwerken profiteert u van vele voordelen. Zo meten wij uw tuin/perceel kosteloos in om de sierpoort precies op maat te produceren. Daarnaast wordt uw hekwerk en poort in onze eigen fabriek met de hand op maat gemaakt en hierdoor kunnen wij een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding bieden. Al onze producten worden geproduceerd en gemonteerd door ervaren werknemers. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan kunt u ook een kijkje nemen in onze sfeervolle showtuin en inspiratie opdoen voor uw sierhekwerk en poort. Wilt u een geautomatiseerde poort? Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige sierhekwerk poort aandrijvingen.

Accessoires voor uw poort

Bij ons kunt u naast uw sierhekwerk poort ook handige ‘accessoires’ voor uw poort aanschaffen. Zo kunnen we de beveiliging verbeteren met hang- en sluitwerk of alles een stuk gemakkelijker maken met innovatieve automatisering van de poort. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een intercom met camera, codeklavier of een brievenbus in de poortpaal monteren. En vergeet niet een gsm-module. Dankzij deze module kunt u uw poort ‘open bellen’. Uw poort blijft dus altijd gesloten tenzij u toestemming geeft om de sierhekwerk poort te openen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Sierhekwerk met poort in de showtuin

Wilt u graag voorbeelden van een sierhekwerk met poort aanschouwen? Dat kan in onze hekwerk showtuin. deze tuin ligt centraal in Dodewaard in Gelderland. De showtuin staat vol met onze sierpoorten, sierhekwerken, tuinpoorten, gaashekwerken en spijlenhekwerken. Hier kunt u zelf de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten ervaren. U kunt een wandeling maken in onze showtuin om de sierhekwerk poorten in het echt te zien. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

    Contact opnemen