Sierhekwerk Flora

Model Flora

Hekwerk model Flora is een uniek ontwerp met een bijzondere uitstraling. Het exclusieve ontwerp dat door onze eigen ontwerpers is ontworpen zorgt voor een schutting die gezien mag worden. De afscheiding wordt vervaardigd uit stalen palen in combinatie met aluminium platen. Door het gebruik van deze duurzame materialen heeft de schutting een bijzonder lange levensduur. Een van de mooie aspecten van het ontwerp is de lichtinval door de openingen. De afscheiding is ook erg fraai wanneer deze mooi verlicht wordt. U kunt er voor kiezen om een volledige schutting te plaatsen van het model Flora of u kunt een schutting of haag opbreken met een gedeelde van het model Flora.

Wat kost het hekwerk model Flora?

Door het speciale ontwerp kunnen wij geen indicatieve prijs afgeven. Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende offerte.

Wat maakt het model Flora uniek?

Het unieke hekwerk model Flora onderscheidt zich door het gelaserde patroon. Het hekwerk en het patroon kan volledig op maat worden gemaakt waardoor het als afscheiding of als poort kan worden vervaardigd.

Hoe wordt het hekwerk model Flora gemonteerd?

Het hekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker, waarop een kap wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm in de grond en worden aangestort met ± 25 kg beton per paal. Het is ook mogelijk om de palen te voorzien van voetplaten ten behoeve van montage op bijvoorbeeld een muur.

Hoe wordt het hekwerk model Flora behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Flora opgebouwd?

Het hekwerk model Flora bestaat uit robuuste palen die in de grond worden geplaatst. Tussen de stalen palen worden de aluminium platen geschroefd.