Sierhekwerk Kiev

Model Kiev

Sierhekwerk model Kiev is het antwoord op de vraag naar een passend laag hekwerk. Het lage hekwerk past perfect als terreinafscheiding bij een particulieren woning of zelf bij een bedrijfspand. Het hekwerk kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en robuuste uitstraling waardoor het in iedere omgeving past. Benieuwd hoe het hekwerk model Kiev er in het echt uitziet? Kom dan een langs voor een wandeling door onze showtuin om het model te bekijken!

Hoe is het model Kiev opgebouwd?

Het hekwerk is uitgevoerd met horizontale liggers van koker 80x50 mm en palen 80x80 mm die in de grond worden geplaatst. Door het gebruik van gelijkzijdige kokers heeft het model Kiev een rustige uitstraling. De horizontale kokers 80x50 mm worden tegen de palen aan geschroefd. 

Wat maakt het model Kiev uniek?

Het sierhekwerk model Kiev is een prachtige optie wanneer u op zoekt bent naar een laag hekwerk met een robuuste uitstraling. Door het eenvoudige materiaalgebruik in combinatie met de strakke lijnen geeft het model Kiev erg veel rust en past het in iedere omgeving. Het model is standaard uitgevoerd met 2 ligger maar het sierhekwerk model Kiev kan ook uitgevoerd worden met 3 liggers. 

Hoe wordt het hekwerk model Kiev gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen robuuste palen 80x80 mm, waarop een piramidekap wordt gelast. De palen gaan circa ± 80 cm in de grond en worden aangestort met beton.

Hoe wordt het hekwerk model Kiev behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.