Lissabon met een halve ring

Model Lissabon met een halve ring.

Het sierhekwerk model Lissabon met een halve ring, is een fraai alternatief op de standaard uitvoering van het sierhekwerk Lissabon. Door de halve ring krijgt het hekwerk zowel een tijdloze uitstraling als een klassieke uitstraling. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit fraaie model sierhekwerk? Bel eens met onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom langs voor een wandeling door onze showtuin met sierhekwerken.

Wat kost het model Lissabon-halve ring?

Variërend vanaf € 195,00 tot € 295,00 excl. btw. p/m.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Lissabon halve-ring uniek?

Het sierhekwerk model Lissabon onderscheidt zich door de halve ring bovenop de horizontale ligger. De toepassing van dit ornament geeft het hekwerk een speelse uitstraling waardoor het zich onderscheid van de wat strakkere hekwerken.

Hoe wordt het hekwerk model Lissabon halve-ring gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60x60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm in de grond en worden aangestort met 25 kg beton per paal.

Hoe wordt het hekwerk model Lissabon halve-ring behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Lissabon halve-ring opgebouwd?

Het sierhekwerk model Lissabon, met een halve ring, is voorzien van een bovenligger en een onderligger van koker 40x20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model sierhekwerk steken de spijlen zowel aan de bovenkant als de onderkant door de liggers heen. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt gelast. Tussen de spijlen, op de bovenligger, wordt een halve ring gelast.