Sierhekwerk Moskou

Model Moskou

Sierhekwerk model Moskou is een sierhekwerk met een rustige uitstraling. De minimalistische vormgeving zorgt ervoor dat het hekwerk een fraaie toevoeging is in iedere tuin. Het model is ook erg geschikt als een laag hekwerk. Het hekwerk heeft geen scherpe punten en randen waardoor het een kindvriendelijk en veilig hekwerk is.

Wat kost het model Moskou?

Variërend vanaf € 180,00 tot € 285,00 excl. btw. p/m.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Moskou uniek?

Het sierhekwerk model Moskou onderscheidt zich door de bogen die gemaakt worden van buis rond 16. Deze invulling van het sierhekwerk zorgt voor een rustige en neutrale uitstraling waardoor het hekwerk in vrijwel iedere omgeving perfect past.

Hoe wordt het hekwerk model Moskou gemonteerd?

Het sierhekwerk model Moskou wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het hekwerk model Moskou behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is het model Moskou opgebouwd?

Het sierhekwerk model Moskou is voorzien van een bovenligger en een onderligger van koker 40x20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Dit model heeft spijlen die gebogen worden met een hart op hart maat van ± 150 mm.