Sierhekwerk Orion

Model Orion

Sierhekwerk model Orion is een robuust en tijdloos hekwerk. Dankzij zijn neutrale uitstraling is het hekwerk goed te combineren met verschillende stijlen huizen en tuinen. De rechte vormen en de robuuste materialen maken het sierhekwerk model Orion tot een uniek hekwerk. Daarnaast zorgt het materiaalgebruik voor een bijzonder sterk en solide hekwerk. Het sierhekwerk Orion wordt standaard geleverd met spijlen van rond 25 mm. Wilt u een modernere uitstraling? Kies voor de vierkante spijlen! Wilt u het verschil van de ronden en vierkante spijlen eens in het echt zien? Kom dan eens langs voor een wandeling door onze showtuin en bekijk het model Orion.

Wat kost het model Orion per meter?

Prijzen variërend vanaf € 160,00 tot € 270,00 excl. btw. p/m.

Omdat hekwerk maatwerk is kunnen sierhekwerk prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van het hekwerk

  • De grootte van het totale project

  • De opties en toevoegingen

  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat maakt het model Orion uniek?

Het hekwerk model Orion heeft een eenvoudige en tijdloze vormgeving. Door het robuuste materiaal gebruik, krijgt het hekwerk een geheel eigen uitstraling. Om deze redenen past het hekwerk model Orion in vrijwel iedere omgeving.

Hoe wordt het hekwerk model Orion gemonteerd?

Het hekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een piramide-kap wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

Hoe wordt het model Orion behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een door u te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder dat zorgt voor een sterk kleurbehoud.

Hoe is het model Orion opgebouwd?

Het hekwerk model Orion is voorzien van een boven- en onderligger van koker 50x25 mm en ronde spijlen met een diameter van 25 mm. Het hekwerk model Orion kan ook worden voorzien van vierkante spijlen 25x25 mm.