E

Een sierpoort die elektrisch is? Bij De Wit Hekwerken hebben we vele verschillende (dubbele) poorten. Er is bij ons veel mogelijk.

Dan gaat het niet alleen over de automatisering maar ook elektrische sierpoorten behoren tot de mogelijkheden. Voor de aandrijving van deze poorten gebruiken we verschillende boven- en ondergrondse aandrijvingen van de beste kwaliteit. Bovendien hebben we vele verschillende uitbreidingen voor onze sierpoorten die elektrisch zijn. Hieronder lees je daar alles over!

Op maat gemaakte elektrische sierpoorten

Al onze elektrische sierpoorten worden, net als onze hekwerken, op maat gemaakt en aangepast naar uw wensen. Er zijn veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden wanneer een sierpoort wordt gemaakt. Het is natuurlijk belangrijk dat de poort past bij de stijl van het huis, de breedte van de oprit en de diepte van het perceel. Maar de belangrijkste factor is misschien wel dat de sierpoort die elektrisch is, helemaal naar uw wens is. Na meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en monteren zijn wij daar de specialist van Nederland in geworden.

Sierpoorten met elektrische bediening

Er zijn verschillende manieren om uw sierpoort elektrisch te bedienen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een codeklavier te laten installeren. Hierdoor kunt u nooit een afstandsbediening vergeten, u typt de juiste code in en de elektrische sierpoort gaat voor u open. Gaat u liever niet uw auto uit? Dan zijn er andere mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen voor de bediening met een afstandsbediening die u in uw auto houdt. Met één druk op de knop gaat dan de poort voor u open. Iets moderner of geen zin in een extra afstandsbediening? Dan zijn er twee mogelijkheden die vanaf uw telefoon werken. U kunt een gsm-module laten installeren en de poort ‘open bellen’. Een andere mogelijkheid is bediening via een app.

Soorten elektrische sierpoorten

Er zijn verschillende soorten elektrische sierpoorten, denk hierbij aan een draaipoort of schuifpoort. Beide soorten kunnen met automatisering eenvoudig worden geopend. Afhankelijk van de soort poort kan er worden gekozen voor verschillende motoren zodat de sierpoort elektrische geopend kan worden. Bij een draaipoort kan er een basismotor, knikarmmotor of ondergrondse motor worden geplaatst. De ondergrondse motor wordt weggewerkt onder een ijzeren plaat, waarna alleen deze plaat nog zichtbaar is. Deze kan doorgaans ook in dezelfde kleur als uw sierpoort worden geleverd. Hierdoor valt deze helemaal weg. Heeft u een elektrische schuifpoort? Er zijn dan een aantal wettelijke eisen waar deze aan moet voldoen. Zo mag een poort niet te snel open schuiven en moet de poort sensoren hebben die ervoor zorgen dat mensen op het goede moment worden gewaarschuwd als de poort sluit. Deze eisen moeten voorkomen dat mensen klem komen te zitten. De schuifsnelheid wordt ook verlaagd als de elektrische sierpoort bijna gesloten is.

Meer weten over een sierpoort die elektrisch bedienbaar is? Neem dan contact met ons op neem een kijkje in onze showtuin.

    Contact opnemen