• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort model Ede

Kiest u voor model Ede, dan kiest u voor een eigentijdse poort die wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en moderne uiterlijk. Een inrijpoort is bij De Wit Hekwerken altijd maatwerk, dat geldt ook voor model Ede. In de productiehal waar al ons maatwerk in eigen beheer wordt gemaakt, werken specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van toegangspoorten.

Wat maakt poort Ede uniek?

De inrijpoort model Ede is een van onze moderne toegangspoorten. De strakke, horizontale spijlen geven de poort een degelijke uitstraling. De poort is uitgevoerd met een volledig frame van koker 40x40 mm. en verticale spijlen van koker 40x20 mm. De spijlen worden zowel tegen de bovenligger als de onderligger gelast.

Hoe wordt model Ede gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt poort Ede behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.