• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort model Bern

Onze ontwerpers hebben de vraag voor moderne poorten beantwoord met dit fraaie en neutrale ontwerp. Voor deze sierpoort hebben ze gekozen voor een eenvoudig ontwerp met een luxe uitstraling. Vormgeving en functionaliteit staan bij deze sierpoort centraal. Dit design wordt vervolgens voor u op maat gemaakt in onze eigen productiehal in Nederland. Zo zijn wij in staat om onze klanten de perfecte pasvorm te bieden zodat de poort zijn functie tot perfectie uitvoert.

Wat maakt de poort model Bern uniek?

De toegangspoort model Bern kenmerkt zich door het eenvoudige materiaal gebruik waardoor de focus ligt op vormgeving.

Hoe wordt de poort model Bern gemonteerd?

Onze poortpalen hebben niet alleen een robuuste uitstraling maar ook de juiste wanddikte. We zien dat daar regelmatig op bezuinigd wordt. Wij garanderen een wanddikte die past bij de zwaarte van de poort waardoor de poort stevig, sterk en duurzaam is.

Hoe wordt de poort model Bern behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe wordt de poort model Bern opgebouwd?

De sierpoort wordt uitgevoerd met een volledig frame van koker 40x40mm en horizontale spijlen van koker 40×20 mm.