• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Strak en robuust, toegangspoort model Dublin.

De toegangspoort model Dublin is een poort met eenvoudig design en toch een luxe uitstraling. Het poort model Dublin heeft een robuust uitgevoerd frame waardoor de poort niet alleen krachtig oogt, maar ook bijzonder duurzaam is. Het zware frame in combinatie met de rechthoekige spijlen van 50×25 mm geven de poort zijn krachtige uitstraling. De toegangspoort past in vrijwel iedere omgeving. Gaat het om een strakke en moderne woning of een tijdloze boerderij? Deze fraaie toegangspoort is voor beide woningen een perfecte match.

Wat maakt de poort model Dublin uniek?

De inrijpoort model Dublin kenmerkt zich door zijn robuuste materiaalgebruik. Het design van de poort is ongecompliceerd, maar door zijn robuuste frame en rechthoekige spijlen heeft het model Dublin een krachtige uitstraling.

Hoe wordt de poort model Dublin gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Dublin behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Dublin opgebouwd?

De toegangspoort model Dublin is uitgevoerd met een volledig frame van koker 80x50mm en spijlen van koker 50×25 mm. De spijlen worden zowel tegen de bovenligger als tegen de onderligger gelast.