• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort model Flora

De toegangspoort model Flora onderscheidt zich op alle vlakken. De bijzondere vormgeving van de poort zorgt voor een prachtige en unieke uitstraling. Daarnaast biedt deze poort privacy doordat een groot gedeelte van de plaat gesloten is. De toegangspoort model Flora is een mooi voorbeeld van onze unieke lijn van moderne poorten. Met meer dan 30 jaar ervaring in combinatie met onze moderne productiehal kunnen wij ieder type poort produceren.

Hoe is de poort model Flora opgebouwd?

De poort is voorzien van een frame van koker 50×50 mm. In het frame een aluminium plaat die op maat wordt gelaserd door een lasermachine. De plaat wordt voorzien van het boom patroon. De poort kan in alle breedtes worden toegepast.

Wat maakt de poort model Flora uniek?

De toegangspoort model Flora is op alle vlakken uniek. Misschien is het zelfs wel het meest unieke model, toegangspoort in Nederland. Het patroon wordt op maat gelaserd door een lasermachine die tot op de mm. nauwkeurig het patroon uitsnijd. Deze poort kan perfect gecombineerd worden met bijvoorbeeld een haag.

Hoe wordt de poort model Flora gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een beton fundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Flora behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.